Co za numer - nastawiłem się że dziś jest już Piątek a tu doopa dopiero czwartek. :/
Printable View
Co za numer - nastawiłem się że dziś jest już Piątek a tu doopa dopiero czwartek. :/
To ja miałem lepiej... we wtorek myślałem - byłem święcie przekonany że jest czwartek i mówię mojej kobicie - patrz jak ten tydzień szybko minął :)
Panowie nie myśleć o weekendzie tylko rękawy podtaczać i do roboty :D
Tak się zaczyna choroba zwana pracoholizmem... Czyli wnioskuję, że do kościoła nie chodzicie panowie w niedzielę i czas wam się miesz :-P
Spokojnie też tak mam często, wszystko w normie.
za piasecznem a gdzie konkretnie?,pytam bo jeżdżę tamtędy dość często i znam te okolice.Cytat:
Napisa? luki
Lesznowola ale nie ta obok magdalenki ;) a w jakich kierunkach jezdzisz ??
Jeżeli nie ta obok magdalenki to już wiem która, nieraz jeżdżę przez nią na Słomczyn:)
Kojarzysz Bogatki?.mam tam rodzinę konkretnie babkę i chrzestną,ogólnie ładna okolica (rzeka jeziorka,lasy,łąki) widok psują okoliczni żule których tam zatrzęsienie:)
Kojarzysz bar w miejscowości Łoś? (tak jest taka miejscowość jakby ktoś nie wierzył:))
:)) dokladnie, droga na slomczyn, Bogatki kojarze, bar w Łosiu tez :D a żule ? oni w kazdej miejscowosci od Piaseczna do Grójca (jak mrówki) :P ale tereny fajne, teraz czesciej jezdze Krakowska bo na piaseczno same dziury po zimie.
Pytam o bar bo mam same dobre wspomnienia związane z nim,waliło się tam w bilarda kiedy było się młodym:)
Co do dziur to przejedz się przez Lesznowolę tę pod magdalenką,drogi w o takim natężeniu ruchu i w takim stanie nie widziałem nigdzie!.
byłem w tym barze pare razy heh ale bilarda nie kojarze :) przez Magdalenke, Lesznowole jeżdze srednio 5 razy w tyg niezły koszmar ale dziwne ze jest w takim stanie bo chyba 2 lata temu kladki tam nowa nawierzchnie ??