-
wrzuć sobie w podpis - imię i będzie łatwiej ;) co to fotek to możemy ustawić sie kiedyś z Kacprem na małą sesję- on ma rudego, ja srebrnego a ty czarnego (?)
wracając do tarcz - czasem są oznaczone na które koło maja być założone - zdarzały się przypadki że ktoś założył je żle - potem zamienił osie i była duuuuża różnica :)
-
Tak, ja mam black/black. Widzialem zdjecia Kacpra z ostatniego zlotu, jak ktos powiedzial sa lepsze niz w katalogu ;-)
-
Kacper zajmuje się profesjonalnie fotografią motoryzacyjna to muszą być dobre.
Jak sam powiedział prawie w każdym numerze TopGer są jego fotki - to o czymś świadczy ;)
-
Naprawde? O tym nie wiedziale, ale to tlumaczy dlaczego te fotki sa takie zacne.
-
1 za??cznik(i)
Michał - specjalnie dla ciebie:
Za??cznik 146
-
Dzieki, zaraz sobie zrobie wycieczke do garazu i sprobuje najpierw przejrzec jeszcze raz bezpieczniki, a jak to nie pomoze to trzeba bedzie zdjac tapicerke ;-/ dzisiaj przez ta cholerna klape wypadla mi zaslepka od rolety, ktora lezala luzem w bagazniku.
-
ups - szkoda
a masz rolete? kupiles te z alle?
-
Tak, kupilem te ktora mi pokazales. Dogadalem sie z facetem na 600 zl wiec calkiem dobra cena. Niby niepotrzebne, ale jednak jakos tak lepiej z ta roleta. Moze to przyzwyczajenie z kombi ;-)
-
hehe ja mam nawyk z Vana - jak nic nie lata po pace znaczy ze nic tam nie ma ;) 600 PLNów za te rolete to baardzo dobra cena. gratulacje. nawet na IS i org chodza po 250 $
Michał wrzuc jakies foty twojego FXa bo brakuje nam kandydatów do Auta Miesiąca :)
-
Pogadalem z facetem, powiedzialem ze drozej niz 600 nie sprzeda bo FX to rzadki samochod i tak dalej, no wiec zamknal aukcje i tyle ;-) w sobote wrzuce jakies zdjecia robione jeszcze przez poprzedniego wlasciciela, bo nie mam wiecej jak byl czysty ;-)