Piotrek to jak ona futro to Ty dwa turba i zlote felgi !! :)
Printable View
Piotrek to jak ona futro to Ty dwa turba i zlote felgi !! :)
A jak , ale nie będę tak inwestować "w nią" i w samochód bo i tak idzie w ludzi : tylko jeszcze nie wiem kogo się pozbędę :becky:
To i to moze isc w ludzi hahaha co gorsza ona z futrem moze odejsc a G zostanie i bedzie sluchalo sie Ciebie :D
Zostanie mi jeszcze córeczka bo na stówę została by ze mną.
Wkoncu zawsze jest tak ze cora za tata a syn za mama :) lepiej inwestuj w G :D
Siema tak zapytam czy ty czasem śpisz ? bo zawsze jesteś na forum , czy robicie zmiany z Gabi ? :biggrin:
ehehehe moj komputer wylancza sie wtedy jak nie ma pradu w okolicy czyli chyba jak jest tylko tornado :D. Gabby natomiast chce byc lekarzem a na to trzeba wiele nauki wiec nie ma czasu na glupoty a ja luzak jeszcze mam 2 tygodnie wolnego i zaczynam szkole :)
Tak czy siak mam wiecej czasu niz ona do czasu jak nie zaczne pewnie wkoncu miec praktyki ale to uplynie troche wody w rzece, jesli wogole zdam testy sprawnosciowe hahahaha za rok :D
A na co tak się wybierasz ?
Ja pierwsze to mialem byc pielegniarzem... w ostatniej chwili mozna tak powiedziec udalo mi sie zmienic decyzje i bede jezdzil
takim autem pil kawe i jadl donuts
http://www.youtube.com/watch?v=RjLyQ...eature=related
Toż to jakaś Amerykańska masówka dla roboli i na dodatek z tyłu wygląda jak GALANT z 2004r :becky: