Ja nie martwie sie o wasza paczke bo zapewne przyjdzie swieta jakies opoznienia moga byc ale o POZIOMY powina byc juz w tym tygodniu
Printable View
Ja nie martwie sie o wasza paczke bo zapewne przyjdzie swieta jakies opoznienia moga byc ale o POZIOMY powina byc juz w tym tygodniu
Dzięki Kuba paczuszka doszła w poniedziałek nówka sprzęgiełko można zakładać i dalej jazda :) zero dodatkowych opłat oprócz kupna. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Cala przyjemnosc po mojej stronie Piotrek ciesze sie ze wszystko sie zgadza ;) te $17 nadal mam hehehe
Ja równie otrzymałem filterek+osłonę,gratis czekoladki nawet jadalne:),zestaw zamontowałem jutro wypróbuje i porównam z tym co miałem.
Daj fote jak to wygląda :)
Bardzo sie cieszę !! Wiedziałem że pojedziesz dziś po ten zestawik do Grzesia ;)
A tu sie zdziwisz- ja zaproponowałem zeby nie wozić gratów w bagażniku. Tak czy owak - banan na twarzy Blacka zagościł hehe
Czekoladki naprawde wam smoakowały to jest nie dobre, a co do filterka prawda ze nóweczka ?? ;) gość nie kłamał że zrobiił na nim 300 mil
czekoladki byly jadalne,co nie znaczy że smakowały:yo:,swoja drogą to następnym razem wrzuc kilka zielonych u nas po 3 zeta to sie pare złotych przyda hehe.
co do filtra to rzeczywiście noweczka,osłona również,nawet nie brałem pod uwage tego że może być coś nie tak.
co do banana na mojej facjacie to zawsze gości podczas spotkania z Grzegorzem heh.