Grzegorzu bacznosc 28 lvl !!!!!! :)
Printable View
Grzegorzu bacznosc 28 lvl !!!!!! :)
Kuba teraz to ja jestem Mafioso ^^ Mnie belki na pagonach nie obowiązują.
Polecam z całego serca grę Mafia II .
Są ciekawe opcje z bijatykami - 1 vs 1 choć w jednej walce która ma miejsce w więzieniu walczy się o swoją cnotę z 4 gostkami :becky:
Generalnie ta gierka to taki mały filmik. Trochę gry, trochę klipów. Pierwsza gra na PSa która wciągnęła mnie tak ze zapominam o bożym świecie.
(Dobrze że kota nakarmiłem zanim ją odpaliłem :P )
Jak śpi to nie patrzy ale faktem jest ze pół dnia nietomny chodziłem :)
Odbiegając od tematu to orientujecie się czy PS3 można wykorzystać jako komputer? Tzn. , jeśli podepnę klawiaturę , myszkę i co tam jeszcze trzeba to będzie to spełniało rolę prymitywnego pc? Przeglądarka jest już to wiem, ale można tam Linuxa wgrać? Byłbym wdzięczny za opinię w tej kwestii...
I nie grać mi po nocach. Chyba , że gracie z Amerykańcami lub Japońcami :D
Nie wiem Arku - od takich rzeczy mam komputer :)
Gierkę Mafia II właśnie skończyłem ( zajęło mi to tylko niecał 14h ) . Do polowy gra jest super a potem tylko fajna :) nie mniej jednak mogę ją komuś pożyczyć a jak nie będzie chętnych wymieniam ją na Ojca Chrzestnego II
a tu troche akcji z gry tyle ze po czesku :)
http://www.youtube.com/watch?v=w9o1u...eature=related
No panie chyba pojade i sobie wypozycze ;) Ja gralem w mafie jeszcze na PC w Pl
Kuba podjedź do mnie. ja już się nagrałem :)
Wrzucę jeszcze raz do konsoli te gierkę żeby tylko zrobić masakrę na ulicach - potrącić kilka osób, rozwalić samochody i postrzelać do stróżów prawa ;)
Jak zrobisz most przez oecan zaraz tam bede ;)
dziś rano ok godzinki 3 mialem okazję pograc z kubą w sieci :) niestety nie mozemy być raczej w jednej druzynie bo sromotnie przegrywamy lol
Po tygodniowej przerwie gralem ze szfagrem trzeba bylo zostac ;) pozniej piekne statystyki mialem 12:2 ;) po czym bylo 12:12
hehe u was wieczór a u mnie już prawie wschód słońca :becky: położyłem się o 4 :)
Ja mam pleja od kilku lat, mam w swoich zbiorach kilkadziesiąt gier, chętnie pomogę przy kupnie PS3, mam też dojścia do dobrych cen sprzętu i gier.
Co do samochodówek, GT5 jest przesadzona, bo za dużo narzucali trybów, forza na xklocka jest lepsza. Polecam Need for speed Shift, za 2 tygodnie wychodzi 2 cześć.
Co do strategi to kultową grą jest civilization Revolution.
W cywilizacje gralem na steam na PC nie zabardzo mi szlo bo ja szablami smigalem a komputer juz laserami do mnie napierdzielal TAKI urok CYWILIZACJI :D
PS. Zakupilem wczoraj Battlefield Bad Company 2 powiem Tyle gram juz 2 dzien na normal trybie i gra sie nie konczy... a wciagnela mnie jak siemasz spedzilem juz conajmniej 8 godzin ;) polecam
Ponoc w Battlefield można rozpierniczać niemalże wszystko,prawda to?
Dopadlem teraz Kilzone3 beta online i nadal tylko ciskam w Black Ops ;) pluz Zombie tryb :D
black ops tam mi nie idzie ( a raczej idzie 10x gorzej niż na PCie) że chyba dziś pożyczę go Blackowi :)
Cały weekend grzmociłem w COD,normalnie aż mi się oczy spociły,zdążyłem też opalić Mafię II,fajny klimat ale sterowanie trochę wkurza.
Polacy też potrafią robić gry !
Czy grę kupię - nie wiem ale zwiastun robi ogromne rażenie :thumb:
http://www.youtube.com/watch?v=lZqrG1bdGtg&feature=player_embedded#at=165
Wczoraj zakupilem Killzone 3 polecam !!!!!! gra mnie wciagnela na 6 godzin wczoraj bez sikania :D fabula rewelacyjna
do mnie nie przemawia KIlzone 2- jakieś takie kwadratowe dialogi dla dzieci np: sieczka, kule lataja koło głowy a koleżka mówi : umieraj poczwaro.
co to za text :P
Czytałem recenzje ze 3 ma bajeczną grafikę - z tego co napisałeś chyba się to potwierdza
PS. Kuba a może jednak było siku :p
Killzone 2 również mnie rozczarował,choćby długością bo ja grę na poziomie normal przeszedlem chyba w 8 godzin.Zabrakło tu fajnego klimatu z części pierwszej i misje były po prostu długie.
Co do tych odzywek to prawda że dziecinne,no i Polski dubbing mi nie pasuje,tacy twardziele a mają głos jak Justin Bieber:).
Nie wiem czy skuszę się na Killzone 3!
Killzone 3 jest inna bajka teksty masakrycznie mnie rozwalaja klna co drugie slowo teraz :D no i grafika bajka !!
Właśnie skończyłem grać w mafie 2,przysiadłem mniej więcej o 20,z lekkimi przerwami doszedłem do końca.Gra wyśmienita,ale misja zabicia grubego w porcie i finał trudne jak cholera.
Z niecierpliwością czekam na część trzecią-Grzech namawiałeś mnie,zachwalałeś tą grę ja nie chciałem,dobrze że wcisnąłeś mi ją na siłę,tak bym przegapił świetną produkcję.
Polecam.
Ja sciaglem Mafie DEMO jako ta gra mnie nie wciągnęła nie tego oczekiwałem od mafii. Gralem w jedynkę i stwierdziłem ze jedynka o wiele lepsza była, Ja na dzień dzisiejszy polecam Bulletstorm 2 ;) i Killzone 3, NFS Hot pursuit, szwagier namówił mnie na kupno Dead Rising 2 jadę to dziś oddać w cholerę beznadziejna gra gdzie zabija się zombi juz wole Resident Evil 5 wiec na pewno to dziś nabędę.
Matko jesteś jeszcze wiekszym maniakiem gier ode mnie:).
A jak Battlefield Bad Company?-warto?
nie mam czasu na fajne gry wiec w sumie cieszę się jak kupię kiepską grę i nie MUSZĘ w nią grać ;)
Widzę panowie,że zrobiło się cieplej to wątek przygasł z racji częstej wizyty w ciepłym garażu i dopieszczaniu autek. Plejak dobry na zimę teraz to grill będzie królował.
brałem PSa z pełną świadomością ze będzie mi umilał tylko zimowe wieczory ;) Tak też było..
Ja równiez ostatnio nie gram,za to częściej pilnuje dziecka podczas gdy żona odpoczywa przy garnkach:)
Ostatnio zasiadłem przed konsolą i aby grzmocić w Battlefield-Bad Company,w momencie kiedy zacząłem sie w grę wkręcać ona po prostu się skończyła:),7-8 godzin na poziomie normal to kpina jakaś.Do tego przeciętna grafika,i wcale nie jest tak że można zdemolować 90% obiektow otoczenia,generalnie żal (:
dla fanów grania na konsoli/PCie
http://www.youtube.com/watch?v=sIwQyaFsDPs
pamiętam pierwszą cześć i nieźle się przy niej ubawiłem - przede wszystkim z komentarzy głównego bohatera ;)
Premiera gry 14 czerwca.
odgrzewam temat :)
Macie jakieś fajne gry które mozecie polecić ?
Co Ciebie interesuje?
... pogadam z synem i zobaczymy... lol
black ops 2