A kto chodzi do kina 5D? Krótkie filmiki , bo tylko około 20 min. ale zabawa fajna. Zwłaszcza jak woda się leje.
Printable View
A kto chodzi do kina 5D? Krótkie filmiki , bo tylko około 20 min. ale zabawa fajna. Zwłaszcza jak woda się leje.
a nie byłem ...
jako że dzieciaki siostry do mnie niedługo zjadą można by rozważyć i tę opcje.
Przed chwilunią skończyłem oglądać Terminatora 2,film pomimo że mija dokladnie 20 lat od premiery wciąz zachwyca.Efekty specjalne jak na tamte czasy wprost świetne,Arnie w szczytowej formie plus dynamiczna akcja no cóż chcieć więcej.?
Kolejne części nie dorastają T2 do pięt!.
pooglądaj serial Sara O'Conor - wprawdzie to już nie to co z Arnim ale ...
Oglądalem pierwszą serię tej produkcji,dla mnie kaszana totalna pozbawiona filmowego klimatu.
Tylko Arnie i tyle:)
Arni aka Gubernator już nie ma zdrowia na bieganie z obrzynem.
Nowe terminatorki są za to całkiem całkiem ;)
Blacku i już avatar poleciał pod wpływem emocji :D Dla mnie to mega kultowy film!!! Kiedyś miałem nawet na Amigę taką grę...co za czasy.
krążą plotki że może powrócić do aktorstwa,ale w roli terminatora już go nie widzę,chociaż Stallone mimo wieku dalej spuszcza łomot na ekranie.Cytat:
Napisa? sirtrojan
I dla mnie też,średnio co rok wracam do tej produkcji,ale że mija 20 rocznica od premiery to avatarem muszę to uczcić:).Cytat:
Napisa? Athens
btw
Nie śpie bo oglądalem walkę Włodarczyka z...z kims tam,ale cienko było bleee.
co do walki to żenua.
Mówią że typ nie walczył i jechał na wstecznym. Miał taką strategię to sobie ją realizował.
Diablo schowany za podwójną gardą jak uczniak - to on powinien udowadniać, że jest mistrzem świata a nie typ który chce nim być.
Ogólnie wg mnie wygrał portorykaniec ale go przewieźli bo gala w Polsce.
Świetne rady były w narożniku - jedziesz na górę a potem na schaba. Dlaczego? Porto miał w zwyczaju robić odchylenie w tył = nogi i korpusik zostaje z przodu czyli jak ci nie wejdzie prosty na łeb to masz korpus do zaatakowania. Chłopaki juz trochę ważą wiec taki strzał na żebra robi wrażenie ;) Gdyby słuchał to by wygrał jednogłośnie.
Ogólnie lipa i zmarnowane 40 minut mojego czasu. Mam nadzieję że się rozluźni następnym razem i pokaże rzeź.