tomek weź od kryskta wszystkie strzelanki :)
Printable View
tomek weź od kryskta wszystkie strzelanki :)
W przyszłym tygodniu...dziś już w W-wie jestem z całą Familią... ;)
Odświeże temat,może ktoś pyka w coś fajnego na konsolkę i sie pochwali?
Ja teraz wałkuję Gran Turismo 6,jest tam Infiniti i G35 i FX 45-oba można tuningować jak ktoś chce się pobawić to polecam:)
Ja ostatnio gram w need for speed rival
Mnie wszystkie wyścigówki jakoś szybko nudzą, ostatnio grałem w Need for Speed Most Wanted, ale jakoś szybko skończyłem większość wyzwań. Ja jakiś czas temu skończyłem The Last Of Us Remastered na PS4, teraz równolegle pogrywam sobie wieczorami w Wolfenstein The New Order i Watch Dogs. Zwłaszcza Wolfenstein mi się podoba, bo przypomina to czasy jak pogrywałem w Quake'a i fajnie można sobie postrzelać do Nazistów :) Poza tym ciekawa wizja świata jak Niemcy wygrywają II wojnę światową.
Na Wolfensteina tez ostrzę zęby bo lubię tego typu klimaty.W NFS grałem i poza fajnym dzwiękiem aut nic mi sie w grze specjalnie nie spodobało, poza tym masz rację że szybko się ją przechodzi.
A battlefeld co sadzicie
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Jest teraz przeceniony na PS4 chyba na 120 PLN. Myślałem trochę, ale to tylko do multi, w którego nie gram. Kampania to żart po którym wszyscy nie zostawili suchej nitki, dlatego sobie darowałem.
Kampania jest bardzo krótka ale gra jako gra jest fajna
W jakie gry gracie aktualnie mozna by pograc online.Gra ktos w Driveclub?
Ja jeszcze jestem na PS3 :) i gram w GT6, Call Of Duty Ghost i Call Of Duty Advanced Warfare
Ja na statku Ciskam w GTA V , fight night ale to Xbox czyli takie playstation tylko zepsute :) heh
XBOX ONE:
FORZA 5 - INFINITI Q50 oraz Q50 eau rouge (co ciekawe jest jako bezpłatne DLC)
Pozdrawiam
Krzychu
I jak tam ciśniecie jeszcze w PSa? Zastanawiam się właśnie nad kupnem PS3 super slim 12GB. Nie jest ze mnie maniak gier ale może w jakąś wyścigówkę bym czasem pyknął więc może jakąś używkę?
Jak już chcesz kupować to PS4, jest duża różnica w jakości, większość gier FullHD i często 60 fps. Super sprawa jak masz duży TV. Do tego jakieś porządne słuchawki z dźwiękiem surround i nieopisane wrażenia. Poza tym co raz więcej nowych gier powstaje tylko na nową generację, a więc pod tym względem kupno PS3 czy X360 trochę mało przyszłościowe.
Ja teraz w zależności od nastroju gram równolegle w Far Cry 4, Call of Duty Advanced Warfare, Alien Isolation, Middle-earth: Shadow of Mordor i jeszcze męcze Watchdogs i Wolfenstein The New Order. Obowiązkową pozycją jest też The Last Of Us w 1080p i 60 fps.
Sent using Tapatalk
Nie wiem czy nie zagram kilka razy i na tym się skończy... :) chyba poszukam na początek ps3 :)
Ja mam PS3 slim (chyba 120GB?) i telewizor 60" :) Jakosc jest naprawde dobra np na call od duty... Problem w tym, ze kompletnie w to nie gram :) Nawet kupilem move dla dzieciakow i tez jakos nie graja (za mlodzi jeszcze)... Lezy i sie kurzy lol
Używam Ps3 do zbierania kurzu I nie odpaliłem go conajmniej roku. PlPlanowałem pograć w te zimę... A ta nie przyszła..
U mnie konsola się nie kurzy:),5 letni diabełek grzmoci na niej przy każdej okazji,głównie w serię LEGO.
My z córką to prawie wszystkie wydane gry Lego przeszliśmy od końca do początku. Polecam zabawę na dwa pady, moja zaczęła jak miała 4 latka :) Teraz męczymy Lego Marvel Super Hereos, Lego Hobbit, Rayman Legends, LittleBigPlanet 3 i Disney Infinity 2.0.
A ja tak ostatnio w driveclub trochę pogrywam jakoś mnie tak trochę wciągnęła ta gra
Ostatnio śmigam w CoD Black OPS II,tryb multi jest świetny i dzisiaj zarwałem praktycznie całą noc na grę:).
Najgorsze że dzieciaki po 12-13lat łoją mi skórę jak chcą heh
odkopuje temat bo w końcu zebrałem się kupiłem GTA V.
Jak by ktoś chciał sie złapać w sieci to jestem chętny :)
A na czym pykasz ? PS czy XBOX ? Tryb online jest chyba osobny dla każdej platformy i to nawet dla generacji
PS3 - nie lubie konsoli tak generalnie ale jak sie nie ma co się lubi...
A no to nie popykamy, niezgodność konsolowa. A konsola fajna sprawa, raz dwa i grasz, na kanapie, z wygodnym padem. Na PC niby też można, ale to nie to samo.
a ja właśnie wolę PC :)