Nie pamiętam już ogłoszenia ale transport na terenie US chyba był FREE - więc wysyłasz do POLAMER-u i POLAMEREM do Polski.
Koszt lotniczej ok. $45
Koszt morskiej ok. $30
Zastanów się - Ja się też zastanowię - może kupimy 2 i wyślemy jedną paczką ???
Printable View
Ja bym wziął z chęcią, tylko ta przesyłka mnie trochę przeraża. Jeśli nie byłoby to forumowe nadużycie to może zrobie Ci przelewik i wszystko byś kupił :) :) :)
Też mam chrapkę na takie ustrojstwo,rzekłbym że to moje marzenie:),nie no poważnie mówię,patent z odcinką wydechu jest po prostu zarąbisty.
Nie ma to jak zrobić hałas spod świateł lub na parkingu podziemnym :heh:
No to które dokładnie byście kupili? Dajcie swoje typy bo trzeba zacząć coś tuningować:)
Widziałem, że niektóre mają w zestawie dokładkę, że spaliny idą w dół
moja propozycja
http://www.ebay.com/itm/3-Inch-Elect...87ed6b&vxp=mtr
propozycja Sirtrojana i chyba na to się zdecyduję
http://www.ebay.com/itm/3-EXHAUST-CA...0f4c25&vxp=mtr
SirTrojanie lub Slepy62 ma ktoś z Was konto na ebayu i byłby skłonny mi kupić:)
policz sobie koszty z transportem i ew celne - bo może sie tak trafić. optycznie musisz też sobie ocenić solidność wykonania żeby rurki nie upaliły się podczas spawania.
Jak podejmiesz decyzję - daj znać - będę zamawiał trochę rzeczy (w ciągu najbliższych 2 tygodni)...
Oczywiście jak pisze SirWszechwładny:
Transport na terenie USA (ground) jest gratis, POLAMER-em lotnicza licząc przepakowanie (różne graty w jednej paczce) licz ok. 20~30 USD, cło lol jak się trafi...
Przy wysyłce bezpośredniej transport do PL 80~90 USD - cło na 100%
Panowie,a może jakieś zbiorowe zamówienie zrobimy u slepego62 ,choć cały czas poszukuję FX-a to byłym chętny na to (najwyżej będę miał wcześniej przepustnice niż FX-a hehe)
slepy62 jeżeli jest taka możliwość to ja chętnie bym zamówił takie coś ,już prawie miałem coś podobnego do chryslera ale potoczyło się inaczej.
A nie lepiej jakis fajny wydech wrzucic? Albo chociaz tlumik np Ulter??
Tu nie chodzi o zmianę dźwieku - bo jest ok. Tłumik miałbym na stałe, a też nie chcę basować cały czas. Chcę od czasu do czasu głośno jebutnąć.
Jeśli chodzi o ocęnę wykonania to zdaję się na Was bo Wy tu się znacie ja dopiero się poznaję, ale i tak na pewno nie osiągnę nawet procenta takiego wtajemniczenia bo łeb by mi pękł hehe :) . Więc śmiało napiszcie co byście kupili dla siebie.