-
łapy mam silne - dam radę.
Panowie zamiast mnie zdopingować a potem przetestować na własnej skórze (a w moim FXie) jakie to zło te 22" (9"-10,5") to tylko: nie - twardo , nie- koleiny, nie - bo nie itp.
Ktoś musi być pierwszy! W stanach - krainie mlekiem i miodem płynącej, śmigają na takich i nie narzekają a drogi może bez i kolein ale mają równie dziurawe jak nasze.
-
ależ ja w 100% popieram koncepcję 22 cali!!:) na przyszły sezon jak będę mial możliwosć to też będę chciał 22 bądz 21 cali. jedyne co wiem że nie do konca sie na naszych drogach sprawdza to zbyt szeroka felga i opona. no ale kto co lubi..
-
a ja tak sobie myśle, ze te 22'' wygladalyby faaaajnie a nawet bardzo fajnie tylko jak wiadomo komfort juz nie ten, a tych dziur co by nie mowic czy w PL czy w USA to jest. Ja tam bardziej jednak stawiam na komfort wiec na maxa dam u siebie tylko 20 '' :) aaaa i to dopiero na wiosne :) felgi juz mam wybrane :) a tym czasem sie smiga na balbuskach :) hihihi i jest tez dobrze :)
-
TO w ch***jowych krainach mieszkacie :D Wisconsin jest nr2 pod wzgledem dobrych drog w USA :D Ilinois cos na 26 miejscu heheheh wiec od dziur wara Sirek :P tutaj po drogach sie jezdzi jak po patelni :D a Ty jeszcze zaplaczesz :P:P
-
Kasiu na pewno nie dasz się skusić ? rzuć okiem na te 24"
Wg mnie KOZAK!
http://www.myride.com.br/2010/01/13/...odas-aro-24-2/
-
hahahaah a opona to tam jest ;) (żartuje) :) kozak rzeczywiscie. Jak bys mi pokazał na 24'' tylko moje felgi (Lexani LX 12 black machined) to pewnie bym sie napaliła hahahahahahaha
-
znajde chwile (pewnie dopiero w niedziele wieczorkiem) to zrobię wizualizację tych wymarzonych Lexani :)
Winszujesz sobie w 22" czy może 24" - nie ukrywam że te II prezentuja sie dużo ładniej chociaż fakt - taka opona to już naleśnik i niewiele amortyzuje ;) ale jak lans to lans .
-
24'' odpada juz na starcie :)
-
Grzegorzu czy znalazłeś chwile i "zamontowałeś" moje LEXANI do mojego autobusa ;) ???
-
nie, przepraszam ale mam ostatnio urwanie głowy. postaram sie nadrobić zaległości jutro albo w poniedziałek. dziś już udaję się na spoczynek.