Ja dostarcze 10 litrów dojcz bir :)
Wysłane z Nexus 5
Dla pewności - przed zgromadzeniem publicznym - przetestowaliśmy dziś z Bartkiem cytrynóweczkę i...
jest :first: first class :amen:
Jak to czym - przyjeżdżasz FX-em - wracasz - TRAMWAJEM lub metrem (Mokotów - no problem-metro)
Jak to czym - przyjeżdżasz Q50 - wracasz Taxi lub Agnieszka Was odwiezie - masz baaardzooo daleko więc na upartego można i spacerkiem - jakieś1,5 h lol
chiba mnie sie zaczyna jezyk powoli plątawić lol
czym jechać do stolicy heheh..jag czy hipopotam...hipopotam czy jag a rano rzucę monetą..bo do was dojedziemy autem...Koleżanka Małżonka ma post na alkohol
Nas będzie troje :) zabieramy do Was naszego urwisa. Konrad przygotował już 3kg karkówki według autorskiego pomysłu. Już leżakuje w zaprawie :)
Całkiem rozsądnie cenowo wychodzi tez http://www.autobania.pl/ lub inni nocnikierowcy.pl
Tylko trzeba sie przemóc i oddać kierownicę komuś obcemu. Ale .... jeżdżą jak emeryci. Aż mozna zasnąć. 50 po miescie?;)
przyjedziemy autem , jak wrócimy to się zobaczy hehe,
jakby ktoś reflektował to my będziemy od 12 do około 14 na Youngtimerach w Warszawie- PKP Stadion i stamtąd lub pobliża możemy zabrać 2 osoby około godz. 14 wiadomości na priv ale dziś do 13.30 bo później to my jedziem, wszak dziś koncercik i "na mnie sznycel oczekuje".
My już gotowi - szaszłyki z polędwiczkami wieprzowymi i boczkiem zrobione. Ania jeszcze zrobiła mazurka kajmakowego Dulche de Leche. Kupiliśmy też troche kiełbasek, piwo, soki, cole i coś do przegryzienia dla dzieciaków.
My też gotowi po kilku głębszych, nic nie przywozimy bo jesteśmy pasożytami
Będziemy jutro napewno :-)