-
Pozioma dla Ciebie wielki szacunek, że przyjechałem z białego żeby się z nami spotkać - naprawdę!! Frekwencja całkiem spora i co najważniejsze ze zlotu na zlot coraz wyższa. Jeszcze kilka takich zlotów i będzie się trzeba rozejrzeć za nową miejscówką bo dach galerii mokotów będzie za mały :)
Super było znowu zobaczyć starych bywalców i poznać nowych. Proponuję wyznaczyć już datę kolejnego zlotu!!!:)
-
Kilka zdań o spocie.
Dla mnie jaki i dla Poziomy zlot zaczął się o godzinie 15. Spotkaliśmy się w Centrum Wawy i udaliśmy się na obiadek do Street Restaurant. Wrzucam nazwę bo mogę z całą odpowiedzialnością polecić serwowane tam polędwiczki w sosie camembert i pieczonymi ziemniaczkami. :thumb:.
W międzyczasie zdzwoniliśmy się z Blackiem i spotkaliśmy się na miejscu jakieś 20 minut przed czasem. (Prymusi :) Im bliżej godziny rozpoczęcia tym częściej pojawiało się jakieś autko z logo mazdy :infi:. Po chwili zrobiło się już 9 autek ( z czego co budzi moje największe zdziwienie) - aż 5 G35!:infiOK:
i tak zameldowali się w nich:
Black
mkdsoft
Devon
Pocisk 35mm
i Athens swoim świeżym nabytkiem
Stajnie FX reprezentowały tylko trzy ( klęska! ) - 35
Krzychu
Domino
i ja - sirtrojan
+
1. Jedna Pacyfica :becky: - Pozioma
Cale spotkanie przebiegło na dyskusjach oglądaniu, porównywaniu, ocenianiu, doradzaniu.
I tak niewątpliwie na miano eksperta od G35 i silników VQ był na spotkaniu Piotrek vel Pozioma dla którego te auto nie ma żadnych tajemnic.Kto nie był na zlocie ze swoimi pytaniami musi poczekać do następnego spotkania.
Ponad to pozytywne fluidy Piotrka udzieliły się wszystkim i zrobiło się na prawdę wesoło :thumb:
Na tyle ze 3 h zleciały jak burza.
Mimo, że obyło się bez wyścigów i rajdów przez miasto (no dobra pojechaliśmy sobie z Athensem troszkę Puławską ;)
to uważam to spotkanie za bardzo udane. Może dlatego, że przyjechał do nas Piotrek, a może dlatego że pojawiło się kilka nowych twarzy i aut... trudno mi zdecydować. Faktem jest, że w sumie nie mogę się już doczekać następnego spotkania.
Dziękuję wszystkim którzy znaleźli czas i wpadli na zlot a ci którzy nie dotarli niech żałują.
Poniżej fotki ze zlotu - część jest moich (mało bo się zirytowałem) i część zrobił Krzychu
-
Wracając ze spotu stalem na światlach (ktorych pełno) na ul Puławskiej i w lusterku wstecznym zobaczylem ringi czyli jakąs beemkę.Jako że stal za mną ruszyłem ostro aby zademonstrować mozliwości mojego G i o dziwo beemka nie oddalała sie ode mnie.Myslę kurna może przyczepił mi sie do zderzaka czy cuś,nagle huk i beemka z lekkością mnie wyprzedziła a moim zdziwionym oczom ukazaly sie 4 rury i naklejka M5!.
Zawszę musze trafiać na silniejszych,ostatnio był FX50 Andrzeja:)
-
Haha.. nie martw się - nie Ty pierwszy poległeś w konfrontacji z M5. Ja jadąc na sobotni spot dałem się ponieść fantazji i postanowiłem pokazać co potrafi moje G kolesiowi w czarnej corvette. No i co ? Dupa blada - zabił mnie samym odgłosem z wydechu :)
-
gdzie wy panowie do 5 i 6 litrów :)
-
11 za??cznik(i)
i wrzucam obiecane fotki :)
Za??cznik 645Za??cznik 646Za??cznik 648Za??cznik 649Za??cznik 651
A tu nieskrome fotki mojego autka :)
Za??cznik 653Za??cznik 654
i wieczorne pogaduchy
Za??cznik 655
jak macie więcej fotek to wrzucajcie w tym temacie :thumb:http://www.ifans.pl/images/misc/pencil.png
-
Super fotki i ekipa, na następnym zlocie będzie o jedno G35 więcej :)
-
Grzeski jak wy chcecie objechac Covety albo M5 to proponuje zainstaloac sobie supercharger ;)
EDIT o w takim stylu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n4_6i...eature=related
-
Dzięki za tak ciepłe słowa na mój temat:o, następnym razem pewnie także się pojawię, najlepiej gdzieś na mazurach i na noc by wypić jakąś herbatkę lub kawkę:piwko:
-
ooo ja się zgadzam z Poziomą:) taki trochę dłuższy zlot by się przydał:)