czekam na święto matki boskiej pieniężnej :) jak tylko nastąpi po otrzymaniu zestawienia wysyłam co trzeba :)
Printable View
czekam na święto matki boskiej pieniężnej :) jak tylko nastąpi po otrzymaniu zestawienia wysyłam co trzeba :)
Zasady sa proste i konkretne widze i to mi sie podoba,popuszczac niema co bo wiadomo napewno ze wykorzystaja kazda jedna slabosc,
Tak Kuba naciskaj na nich, bo ci z góry myślą że im wszystko wolno:) i na dodatek nie znają ,,Angielskiego":becky:
ło jezusie nazarejski Pozioma się pojawił ! - już miałem dzwonić do twojej małżonki czy przypadkiem gdzieś tam do lodu nie przymarzłeś :)
Panowie tak żeby nie było ze jakieś wałki tu robię - wszystkie rozrachunki z Jacobem sa pod kontrolą :thumb:
Potwierdzam na Sirka juz naslalem KOMORNIKA :D wiec wszystko juz jest pod kontrola :D
heh chyba komórnika :)
Grzesiek oddaj kasę Kubie , bo cierpi na tym całe forum :-P
Kuba od razu tak trzeba było napisać, za dojazd to normalna sprawa doliczyć kasę. A co do tego, że kupowałeś a ktoś nie przelał pieniędzy to ja, aż tak dobry bym nie był. Trzymaj się zasad, które ustaliłeś bo można czasami się naciąć :-(
Na innym forum tak załatwiałem części i później prosiłem się o swoje! Fuck!
nie odzywałem się bo troszkę byłem zajęty, to rybki to wymieniałem pompę wspomyw Tuaregu i tak czas zleciał.
Za??cznik 1034Za??cznik 1035
ale fajny wózek z winda - ja chce taki :P