Kartoflane glowy :P
Printable View
Kartoflane glowy :P
Kogo obstawiacie jak zwycięzce niedzielnego finału MŚ w piłce noznej?
Hiszpanie pokazali wczoraj piękną pilkę - brakuje im tylko sily fizycznej niemców i byliby nie do pokonania :) ale i tak obstawiam ze wygrają z Holandią :)
i Hiszpanie wygrali,najdziwniejsze w tym wszystkim jest to że słynna ośmiornica imieniem Paul ani razu się nie myliła!
hehe w przeciwieństwie do sędziego Weeba :/ zgodzicie się ze mną ze Hiszpanią była lepsza.
A Holendrzy pluja sie że przegrali przez Webba!
Panie i Panowie dzisiaj w sklepie znalazlem IPhone 3GS jestem w niebowziety :) jak znalazl miesiac temu poprzedni telefon utopilem w jeziorze. Teraz tylko podlaczoy zostal do komputeraz kasuje sie doslownie wszystko i nowy update leci :D
kup se ten spoiler wreszcie hehe
to czego kubie brakuje to nakładka na klapę
bo TO JEST SPOLIER:
Za??cznik 547
:becky: :becky: :becky:
Czarna jaka fote zapodala hehehehe Ciekawe czy te kissy to dla moderatorow czy moze dla admina troszke wazelinki :D wlasnie wpadlem na pomysl a moze by tak bardziej sie poznac i zrobic dzial pokaz siebie :D ???
Kuba tutaj miało być o felgach a nie o tym jaką fote wrzuciłam hihihi ;) a kissy dla Was wszystkich chłopcy, ja nie wazelinkuje bo mój car juz był autem miesiąca hehehe ;)wiec wiesz... Co do działu pokaż siebie ja tam jestem za lubie wiedzieć z kim mam do czynienia :) Pozdrowionka
No to Ja zezwalam Grzegorzowi umiescic dla smiechu moje zdjecie na forum a niech wszyscy wiedza jaki ze mnie meksykanski maczo
wiem wiem sorry za OT rano to posprzatam.
Zdjęcie Kasi mi nie wadzi - miła odmiana :)
Natomiast zdjęcie Kuby-maczo mi wadzi :becky: dlatego proszę go tu nie umieszczać ;)
Kuba nie musisz tu sprzątać bo to temat stworzony do OT
ale posty Kasi i Kubcia były w temacie o twoich felgach hehe,więc tu przenislem żeby się wykazać:)
no to ładnie grzesiu
:clap2:
Co Ci wadzi Grzesiu zdjecie zrobione przez profesjonalnego fotografa :P i Tobie wadzi ??? obrazasz go i mnie grrr :D normalne zdjecie jest ok ???????
Kubuś zdjęcie z Tobą nie może byc normalne eheheeee
Nie wadzi mi technika, nie wadzi mi model wadzi mi to co na nim widzę :)
Model Ci nie wadzi to co Ci wadzi gitara ??!!
Kurde, Sirtrojan gdzie Ty tyle postów nabiłeś? :D Czy to coś ja mam z kompem? Bo pokazuje mi 100,025 :D
wpisal sobie w ustawieniach taka moala opcja dla moderatorow tez moge Ci zmienic ze milion juz napisales :D
trochę się siedzi przed tym kompem ;) to i posty lecą hehe
Pogoda dziś jest taka do bani że chyba wybiorę się na:fish2: na noc może coś się trafi.
lepiej na grzyby! podobno jest wysyp!
a na rybki na noc? nie szkoda wątroby ?
Grzyby to już żona niech zbiera a ja rybki, na darmo nie pojechałem bo trafiłem(8 Sumów z przedszkola oczywiście poszły z powrotem do wody, małego Miętusa, Bolenia 1,80kg, Szczupaczka ok.3kg, i 6 Okonków) więc było trochę zabawy.
dobra dobra - będą fotki to uwierzymy ;)
Grzesiu niestety fotek tym razem nie będzie bo oddałem wszystkie ryby dla braciaka gdyż ja nie jem ryb tylko je łapie ale następnym razem zabiorę ze sobą aparat.
Cos ciekawego :P http://www.justin.tv/vodya#/w/406523488/3 mozna zobaczyc skrzyzowanie w Warszawie moze kiedys chlopaki was tam zobacze na kamerce !! :)
myślałem że to kamerka w żeńskim akademiku a ty mi tu skrzyżowanie pokazujesz :becky:
co taka cisza na forum?
wszyscy pucują swoje auta przed zlotem?
:becky:
Za??cznik 614
Ja wczoraj swoje odkurzylem dzisiaj umyje nawoskuje i jestem gotowy ;)
Ja swoje sprzątam jutro a będzie ciężko .. wysypał mi się w bagażniku brokat ( taki połyskliwy proszek). W zasadzie jest nie do usunięcia w 100% ale za to jak otwieram tylną klapę wszystko mi się pięknie mieni kolorami tęczy.
hahaha jak bys sie przylozyl do tego jestes wstanie wyskubac go :P:P
Polaczki w Chicago :D
http://www.youtube.com/watch?v=OiULS...eature=related
Ale urwał :)
Cos Ciekawego znalazlem na google ;)
warto zagladnac
http://2.bp.blogspot.com/_nk69IVzS_G...a+infiniti.JPG
ktoś z naszego klanu?
nie wiem.
i takie moje małe OT od tematu OT:
przespałem pół soboty :)
dziękuję z uwagę .
http://moto.allegro.pl/infiniti-g35-...276569873.html
Czy komuś się to podoba? Taki pług z przodu jak w Calibrze. Przyklad jak można przekroczyć granicę dobrego stylu...
nadkola tylne kozak ale rzeczywiście przód przesadzony :/
"lepsze" jest wrogiem dobrego :/