Spróbuj !!! Dopiero będzie się działo ;) Pamiętaj by nie rzucać padem i grać tylko jak nikogo nie będzie w domu ;)
Printable View
Spróbuj !!! Dopiero będzie się działo ;) Pamiętaj by nie rzucać padem i grać tylko jak nikogo nie będzie w domu ;)
jak będzie dostawać za każdym razem to nie bedzie chciała ze mną grać :/
Ja tam mam ze szfagrem jak gramy w fife :) wygrywa to jest ok przy drugiej polowie juz sie wkurza :D pod koniec meczu juz resetuje gre :D i tak w kolo pogramy tak z 4 mecze wylancza konsole tlumaczac sie ze jest zmeczony :D a nerwy ma jak cholera hahahaha
Tak odswiezyc temat to jestem posiadaczem od wczoraj PS3 (320) gry to COD i GT5 z czego uwazam ze to straszne gowno ;)
CODa już przeszedłem i bawię się trochę w granie sieciowe - ale że nie idzie mi za dobrze powoduje to moją frustrację :/
GT5 kupię niedługo :) chyba że ktoś z forumowiczów ma to pożyczę ew pamienię się na pewien czas np na Medal of Honor :)
hahah z 300zx jest nie zle :D ale Pytanie graliscie w Forza3 ?? jak nie to zagrajcie pierw w ta gre a zobaczycie ze GT5 nawet nie stalo kolo tej gry w GT5 jezdzi sie autem jak jakims pudelkiem zero realistyki porazka jak kazde dla mnie GT chyba kazdej czesci dawalem zawsze szanse ale zawiodlo poraz 4 bo 2 byla fajna :D
Grzesiu jak bys chcial moge Ci sprzedac GT5 ;)
Od świąt do wczoraj masakrowałem sie graniem na Ps3,szczerze powiem że to dobry sposób na odstresowanie,pod warunkiem że gra sie na poziomach normal:)