Powiedz mi co masz w lusterku w FX za przyciski? Bo moja wersja tego nie ma tzn. G. Coś ciekawego? A pasuje takie do mnie? Bo na allegroszu są i może bym zamontował.
Printable View
Powiedz mi co masz w lusterku w FX za przyciski? Bo moja wersja tego nie ma tzn. G. Coś ciekawego? A pasuje takie do mnie? Bo na allegroszu są i może bym zamontował.
Mam 2 bramy zanim wjadę i pęk kluczy przy sobie to może uda się to opanować na Polskę...przestrojenie oczywiście. Kompas mam na konsoli w swoim Gii a przyciemniane lusterko to mam przez tylną szybę :-D Czyli jednym słowem: doopa! Ale mnie zachęciłeś do zakupu :-P
w dodatku cena kosmos :)
Cena tego G czy lusterka? :-D
No dobra idę pod prysznic bo nawet mój kotek nie chce się zbliżać do mnie.
Kiedyś te G było moje (5 lat temu) ale widzę że kolega jeszcze nad nim popracował.
No i dziś zarobiłem 100zł i 4 punkciki przyłapali mnie jak miałe76km/h
Pacyficą ?
:doh:
I pewnie wtedy to by niebyła tylko 100zł. A w życiu bym się nie spodziewał że mają takie auto i w takim kolorze(Seat Cupra)
Za??cznik 732
A gdzie to zarobiłeś? W Białymstoku? Na tej drodze na Wawę to takie patrole non stop, a auto niepozorne jak na policję. Żółte?
A propos mandatów. Jaki był Wasz najwyższy? Mój 400 zł, 10 pkt., prędkość do 60km/h przekroczona o...60 km/h.
Ja kiedyś jednego dnia na trasie z warszawy do cieszyna załapałem 17 pkt :) mandat coś ok 800 zł. Jechali za mną almerą i nagrywali :) Później kupiłem sobie G i na modlińskiej mnie strzelili jak miałem 156 km/h.
Wyobrazcie sobie że jedyny mandat za prędkość otrzymalem w 2001r!.
:uwaga: Ponieważ popsuła nam się bardzo pogoda chciałbym tylko przestrzec was żebyście uważali na drogach
- leży do cholery mokrych liści i droga hamowania potrafi być o kilka metrów dłuższa :uwaga:
10 pktów max za ...szwagra który wziął moje autko.
Co ciekawe fotoradar zrobił mu fotę jednak na fotelu nie było widać kierowcy a dosłownie wyglądało to tak jak by tam nikt nie siedział! Jako że chłopak był zawodowym kierowcą i miał już trochę punktów wziąłem je na siebie.
Swoich to zebrałem kiedyś w sumie 18 pkt ale to na raty i m.in. za brak zapalonych świateł kiedy ruszyłem i przejechałam 200 m i brak pasów u pasażera :becky: Wtedy kazałem im żeby obciążyli moją niunię ale nie chcieli i poszło na mnie :becky:
A więc zaczęła się zima siedzę sobie i patrze jak ładnie naiwania śnieg :smow::smow:za moim oknem jest naprawdę zimno aż musiałem w piecu rozpalić. Teraz to dopiero będzie ślizgawica:uwaga:
Snieg wam pada !! ?? o cholera a ja mam 20 stopni ciepelka :D
No i złotą polską jesień diabli wzieli :/
A ja zaraz ide bawic sie ze swoim G bede montowal halogeny ;)
ot od tematu OT - widze ze zawitaly czujniki parkowania ;)
kamerka juz bangla?
Wale tutaj bo nie mam pojecia niz z elektryki a zabralem sie za instalacje halogenow hahaha pomoze ktos jak to cholerstwo podlaczyc mam tylko w zewstawie halogeny 2 kabelki z nich wychodza conektuje je razem idzie przewod i mam 2 czarne kabelki na instrukcji pisze tylko tyle... connect to the car lamp power supply czyli gdzie ja to mam w moim G podlaczyc ? :D Piotrus Marus pomocy !!!
Ja bym je podłączył do instalacji w lampie pod halogeny jest pewne że idzie przez jakiś przekaźnik i na na pewno bezpiecznik.
Ruch dzisiaj na forum jak by nikt nie pracowal hahahah pewnie to tylko dzisiaj tak a nastepne msc znowu zamrozi sie :D
Piotrek a jak tam z miejscem pod tylnym zderzakiem - nie ma tam żadnych stalowych wzmocnień itp? W voyagerze byly i zeby tam wsadzić czujniki to 2 h wiercenia i 4 wiertła do śmieci :/
chyba pozostaje sie tylko cieszyc ze czlowiek takiego nie posiada:)
ale faktycznie cos w tym jest bo Jeep Grand Cherokee ma podobnie w zimie:)
Dobra dobra Arek pewnie na zlot to zdejmiesz te chlapacze w kratkę co kupiłeś do swego Gii, żeby nie obijało progów i zderzaka:becky:, no i te proporczyki na tej przedniej szybie to już siara tyle racy ci powtarzałem że nawet chłopi ze wsi, ze swoich ciągników je pozdejmowali a ty swoje że to niezły bajer.
Proporczyki są super ostatnio kumpel mi dał pieska z kiwajaca głowa. A no i choinka zapachowa...
Zartownis ten nasz Piotrek :-) Wybierasz się do nas czy raczej nie?
Jeszcze nie wiem, bo jak będzie zimno to pojadę połapać Sandacza, a tak to chodzi tobie o teraz cz Barbórkę ?
Wczoraj byłem z rana w Wawie ale tylko godzinkę i musiałem szybko wracać bo miałem na 12.oo do pracy.
O Barbórkę. Wiem,że kawałek drogi masz ... Może w przyszłym tyg. będę do Augustowa jechał to dam znać i może jakoś się spotkamy.
Trzymaj się!
4x4 jest :bolt:,
tylna oś skrętna :thumb: ,
zastanawiam się dlaczego nie ma trybu "snow" ? - dlatego że jest CDC czy dlatego że diesel czy ...?
Hmm.
Jako kandydat na "SOLENIZANTA MIESIACA" mam prośbę albo postulat ?!
- może byśmy spot barbórkowy zorganizowali gdzieś, gdzie można się poślizgać,
poczuć jak FX pływa,
dzisiał pojeździłem sobie Alfą Giulią - tyłeczek na ręcznym hamulcu w łukach chodzi pięknie i płynnie jak...:cheer2:
potem wsiadłem w FX-a i za cholerę, trzyma linię skrętu w łuku, trochę go w łuku porusza na boki i tyle :frusty:
Giuli-ę czuję w łukach :flame:
a w :infi: boję się że pójdę za ostro i wylecę :dead:
Musisz pozbyc sie trakcji kontroli tak jak ja ro zrobilem wtedy slizganie jest takie ze HEJ :D
hehe już sie pewnie chłopak pali zeby przeciać sobie kabelek i wstawic tam wyłącznik VDC - w nowym aucie ;)
Nie wylaczaja sie w 100% slepy zapewniam Cie w G35x tez jest przycisk na wylaczanie sie VDC ale to w pewnym stopniu tylko nie pracuje. po zrobieniu przez zemnie wylacznika ktory odlacza to cholerstwo w 100% jest o wiele lepiej !! :)
Muszę znaleźć jakiś większy placyk i poćwiczyć :)