To wszystko zależy od producenta napewno jak tarcze zostały zaprojekowane jedna może być tak druga siak wiec nie ma co dyskutować panowie :) ważne że każdemu hamulce robią dobrą robote i tym sie cieszmy
Printable View
To wszystko zależy od producenta napewno jak tarcze zostały zaprojekowane jedna może być tak druga siak wiec nie ma co dyskutować panowie :) ważne że każdemu hamulce robią dobrą robote i tym sie cieszmy
Zobaczymy za pół roku jak przyjdą moje tarcze jak je montować trzeba ;) trzeba potem troche pojeździć a potem założyć je na odwrót i sprawdzić jak jest lepiej :)
a czy przypadkiem lepsze chłodzenie tarcz nie zależy od ich poprawnego montażu?.
Tarcze Rotorpros + klocki Posiquiet są już u mnie w aucie. Co prawda są jeszcze na dotarciu więc łagodnie się z nimi obchodzę ale jedno czy 2 dłuższe hamowania już przerabiałem. Powiem tak - dupy za przeproszeniem nie urywa, ale poprawa względem serii jest duża. Póki co nie odczuwa się wibracji przy hamowaniu, zobaczymy czy ten stan sie utrzyma na dłuższa metę. Nie podoba mi się to, że są dość głośne (przy dłuższym hamowaniu odgłosy jakie wydaja te hamulce można porównać bo zużytych hamulców zwykłych tarcz - takie ciche wycie). A już zupełnie nie podoba mi się w nich skrzypnięcie/pierdnięcie tuż przed samym zatrzymaniem samochodu (2km/h-0km/h) i takie samo przy odpuszczeniu hamulca. Zaletą jest oczywiście ich fantastyczny wygląd. Szczególnie teraz łatwo je dostrzec, gdy założyłem czarne felgi.
Seba wrzuć foty :)
Co do hałasu to obstawiam ze się jeszcze nie ułożą ;)
spoko, jak znajde chwilke czasu to wrzucę. rozumiem, że musze je umiescic na jakims obcym serwerze, tak?
nie
mozesz załadować ze swojego kompa - najlepiej zmniejszone do rozsądnej wagi :)
w sensie że jak?? "dodaj grafikę" i zamiast linka do www, ścieżke do fotki na dysku??
tak, powinna się załadować z pliku na kompie. Jak będzie potrzeba to się automatycznie zmniejszy.