tak to mniej wiecej wygląda...
jakość hamowania niewątpliwie się poprawiła. nie ma bicia hamulców, a i siła hamowania znacznie wzrosła. jedyny minus to to, że po mocnym rozgrzaniu są głośne...;/
Printable View
tak to mniej wiecej wygląda...
jakość hamowania niewątpliwie się poprawiła. nie ma bicia hamulców, a i siła hamowania znacznie wzrosła. jedyny minus to to, że po mocnym rozgrzaniu są głośne...;/
wyglądają świetnie :thumb:
no i te fele ;)
dzięx. ciągle biję się z myślami czy:
A) nie zakupić 22"
B) nie przemalować/przepolerować tych obecnych 20"
a to już twój wybór :)
imo 22" wyglądaja pięknie ale kupić opony do tego rozmiaru to już jest kłopot i niemały dodatkowy wydatek. Ale co się oszukiwać - też bym wskoczył w 22 :) hehe zobacz jakie ładne mają na ebay-u np te: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/22-10...Q5fAccessories
Co do przemalowania - nie wiem. musiałbym zobaczyć twoją furkę na żywca ale wydaje mi się że auto prezentuje się bardzo dobrze na takich felach na jakich stoi teraz.
po małych kombinacjach z mocowaniami można zamontować do FXa zaciski i tarcze z G35s - http://www.conceptzperformance.com/C...76.105.115.252
Po przeczytaniu waszych opinii wybrałem następujący zestaw (przód i tył): "R1 Concepts - Premium series drill/slot rotors + Hawk HPS ferro-carbon pads"
Zamontowałem w zeszłym tygodniu, teraz mają jakieś 1 500 km przebiegu. O różnicy między seryjnymi nie ma co pisać - jest ogromna. Nareszcie auto hamuje. Testowałem na górskich serpentynach - spadek siły po rozgrzaniu niewielki, bicia brak, są cichsze niż seryjne.
Ze swojej strony polecam :thumb::thumb::thumb:
Fajne że nasze forumowe mądrości przydały się komuś a co bardziej istotne - sprawdziły się w 100 %. Własnie po to jest nasze forum :thumb:
Trochę żałuję ze nie wziąłem R1 - wyglądają bardzo solidnie. Jednak jak Schirru mi powiedział na Spocie warszawskim, Rotorprosy + Posi Quiet po dotarciu są również bardzo dobre.
Wreszcie dotarły do mnie moje tarcze :) Dziś albo jutro montaż :thumb:
Nie miałem przy nich żadnej instrukcji wiec zakładam tak jak Seba.
Będzie Pan zadowolony..;P
kurde popiskują sobie na jak auto się toczy - muszą gdzieś obcierać /tłoczek nie odbija?/
Napisałem do Richarda jak mają być założone ale nie odpowiedział na moje pytanie , natomiast wyjaśnił że dotarcie nie musi być przeprowadzone tak jak na stronce - w zasadzie normalna jazda też je przygotuje.
Ważna sprawa- ponieważ tarcze maja warstwę ocynku - na początku hamują fatalnie - wiec trzeba jeździć naprawdę delikatnie.