Piękna flota Infi! Więcej zdjęć? Pozdrawiam!
Piękna flota Infi! Więcej zdjęć? Pozdrawiam!
Bardzo fajny spot. Miło było poznać użytkowników na żywo. Niestety za mało czasu by móc ze wszystkimi dłużej porozmawiać. Podziękowania dla gospodarzy za (jak zwykle) świetną organizacje.
No chlopaki pozazdroscic! Chyba najwiekszy zjazd Infiniti-maniaków w Polsce albo nawet w tej czesci Europy... Jak kiedys u mnie przed domem bedzie stalo Infiniti to i ja do was dołączę :)
Dziękujemy wszystkim za stworzenie super atmosfery a Irkowi za znalezienie kąta dla mnie i rodziny i wyrozumiałość dla rozbrykanej dzieciarni, a swoją drogą "kupiliście" mi synów;)
Do następnego i wrzuć foty na forum...
My też bardzo dziękujemy za fajną imprezkę...
Szkoda tylko że tak krótko... :(
Było mi bardzo miło poznać Wszystkich... i zobaczyć się jak zwykle z gospodarzami...
Irek impreza pierwsza klasa... dzięki i do zobaczenia na następnym grillu... obiecuję że zostaniemy dłużej...
BTW fajnie było też zobaczyć Rudzielca... łezka w oku się zakręciła...
BTW II następnym razem przyjedziemy G35c... nie było żadnego...
To cieszy że razem spędziliśmy (choć trochę w biegu grillo-dolotowym) miłe chwile i zapraszam w przyszłości... kilometrów trochę robisz więc sądzę że następny przegląd za jakieś pół roku
lol Tomku - u mnie ze zdjęć to tylko zbliżenia grilla lol zdjęcia niech wrzucają te osoby które je robiły
Zazdroszczę i żałuję :) ...że nie mogłem być
Biorąc pod uwagę liczbę osób, chyba była to już impreza masowa;)
Dziękujemy za imprezę, gościnę, super atmosferę i w ogóle za wszystko.
Dzieci też super zadowolone.
Do następnego razu:)
Beata cyknęła kilka fotek, więc i ja mogę coś wrzucić, chociaż wiemy że są lepsze u Innych i czekamy...
Za??cznik 6315Za??cznik 6316
Dziecko na masce, bezcenne :)