zakupiłem przed chwileczką w znajomym Athensowi i Blackowi punkcie gierkę Mafia II w polskiej wersji językowej. Pobawię się chwilę i będzie do pożyczenia :)
Printable View
zakupiłem przed chwileczką w znajomym Athensowi i Blackowi punkcie gierkę Mafia II w polskiej wersji językowej. Pobawię się chwilę i będzie do pożyczenia :)
już zadziałałem jak trzeba :becky:
co do gierki - jasne że pożyczam :) dodatkowo dostałem ze sklepiku kartę rabatową i 5 wymiana gratis :)
Kto pogra w CODa ze mna wkoncu ?? ;) ja juz ciskam na 21 levelku ;)
To na baczność szeregowy - ja mam 24 lvl :)
za cholere nie wiem jak cie znaleźć w tym bałaganie. jak sie podłączam to tylko Niemcy albo ruscy. kilka razy italiańce i brytole.
Najlepsi sa ruscy - puszczają ruskie disco i każy musi słuchać :)
Ja tych wszystkich frajerow mutuje ;) nie chce ich sluchac ;) panie stick and stone jest najlepsze ;) albo Headquarters moj nowy nick tooooo polish_hammer93 wzasadzie szfagra nick ale gram z nim na jego ;)
ale byłby przypał no nie?,na szczęście ja nigdy o niczym nie zapominam i Grześ śmiga w Killzona lolCytat:
Napisa? Athens
.
tej Mafii to chyba nie bede pożyczał - kozak gierka z niezłym klimatem
- lata 40 mafia.
Grafika taka sobie ale fabuła całkiem przyjemna. Gram 2h i nie jestem znudzony więc mogę polecić.
Szkoda ze robię wagę bo bym sobie browarków nakupował i to dopiero był by fun :)
hehe w mafię skończyłem grać o 5 rano :| a końca nie widać!
natomiast ja do 2.30 grzmociłem w Far Cry 2,w sumie musiałem bo brzdąc nie chciał spać:).