Koledzy i koleżanki jak to się przedstawia na polskich drogach? Bardzo trzęsie na 18 czy 19? Nie ukrywam, że nie chciałbym aby komfort był dużo gorszy niż w Pacifice, która po prostu płynie po naszych jakże pięknych drogach.
Printable View
Koledzy i koleżanki jak to się przedstawia na polskich drogach? Bardzo trzęsie na 18 czy 19? Nie ukrywam, że nie chciałbym aby komfort był dużo gorszy niż w Pacifice, która po prostu płynie po naszych jakże pięknych drogach.
Trzęsie. jeździlem swoim i na 18 i na 20 a teraz na 21 calach i w zasadzie komfort jest taki sam. ogolnie rzecz biorąc jest dosc twardo, bo sprezyny sa twarde. cos na pozimie Outlandera. Gorzej niz w XC90.
Twardo ale bez dramatu. Nie chciał byś pewnie kiedy będziesz hamował z 200 do 0 żeby auto nurkowało jak Pacyfica ci albo latało na boki w szybszych zakrętach.
Smigam po W-wie ( torowiska, dziury itp) i czasem tęsknie za miękkością np Voyagera ale jak się trafi kawałek ładnej drogi to doceniam walory jezdne FXa :)
Aha mam 20". Jechałem FXami na 18" ale jakoś się nie wczuwałem wiec nie powiem ci czy jest duża różnica :becky:
Schirru ma większe doświadczenie w rożnych rozmiarach wiec jest bardziej wiarygodny
Amerykanskie auta plyna to sie zgadza ale niespelniaja zadnych wymogow bezpieczenstwa ,to sa jezdzace kanapy .
a mi na 20' jeździ się bardziej komfortowo niż na 18'
u mnie 295 nie obcierało - zależy wszystko od offsetu