Witam wszystkich.Jestem w trakcie szukania auta ze stanów i mam pytanie jak płace gotówką to ile sa w stanie opuścic np.auto kosztuje 45000$ chcę zapłacic gotówką(ile tysięcy ;-))chyba można cos wytargac w dobrej cenie?Pozdrawiam
Printable View
Witam wszystkich.Jestem w trakcie szukania auta ze stanów i mam pytanie jak płace gotówką to ile sa w stanie opuścic np.auto kosztuje 45000$ chcę zapłacic gotówką(ile tysięcy ;-))chyba można cos wytargac w dobrej cenie?Pozdrawiam
Zalezy ktory rok chcesz kupic i z jakim przebiegiem fx50s powinienes dostac bez problemu zata cene ale jak mowie nie 2011 czy 2010 rok .
http://www.legacyinfiniti.com/used/I...b8c29dec20.htm to jest piekne ale juz 2009 roku lekko by poszedl za 40 tysiecy moze jeszcze troche mniej ale jest podatek do zaplacenia NYC STATE 8,87 % CENA LECI W GORE samego podatku ponad 4 tysiace trzeba zaplacic .Pozdrawiam
Ale ja chcę sprowadzic auto na mienie przesiedlencze wiec akcyzy i cła nie będe płacił,rozchodzi sie o to ile mozna utargowac?
Z moich doswiadczen wynika, ze u dealera, badz u sprzedawcy to pewnie 500$ uda Ci sie utargowac. Zapomnij o kilku tysiacach.
Jak jestes dobrze wyszczekany to pare tysiecy ci nawet dealer opusci,ja tego swojego kupilem u dealera bo chcialem miec gwarancje na auto full i tak mam,trzy dni chodzilem marudzilem krecilem sie dusilem przyciskalem marudzilem i wyrwalem auto puscil z ceny 3500 dealer.
Dealer ma wliczone maxymalnie okolo 4 tysiace ci moze zjechac i tak natym wyjdzie ale trzeba dobrze cisnac ,a wsumie jak doliczy gwarancje plus podatek i tak zaplacisz cene jaka jest tak to dziala.
Dzięki za odpowiedz i o to mi chodziło,bo siostra która mieszka w stanach mówiła mi,że 4 tysie powinno się ukręcic,a ona to dopiero jest wyszczekana:rockon:.Narka
hehe racja.
Pamietaj ze zeby auto przytargac na mienie musi miec je zarejestrowane na siebie ok pół roku a potem jeszcze przez 1 rok w PL.
Mogę się mylić więc temat wart jest głębszej lektury.
szybko leci te 6 miesiecy. Tylko nie dawaj jej śmigać tym autem - to tylko kobieta :becky:
Grzegorz ma racje tak tak nie dawaj nikomu jezdzic hihihi slupki czatuja na kazdym rogu hahahah :)
a co do znizki ja dostalam 8800 $ :)) i to na noweczce ... wiec wszystko jest do zrobienia
Mam kumpla ktory sprzedaje auta u dealera Toyoty mowil mi ze Toyota Venza wyprodukowanie tego auta w fabryce caly koszt wynosi 11 tysiecy dolarow, u dealera w salonie jak trafia na sprzedaz to auto kosztuje 30 tysiecy dolarow prosze zobaczyc na jednym aucie ile mozna zarobic.
następny mądry
najlepiej żeby dawali po 11000
policz sobie marże, podatki, koszty transportu, magazynowania, reklam i inne koszty o których kolega z toyoty nawet nie pomyślał.
Ja i kolega tylko sie skupilismy na tym jakie sa koszta zjazdu z tasmy i to wszystko.