pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Idź właśnie w lekkie i trwałe felgi . Chińskie wynalazki bym sobie odpuścił.
Mam teraz w Hondzie jakieś gówniane 19" - co roku muszę jakąś prostować a jeżdżę na prawdę spokojnie.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Witam wszystkich! Mam szybkie pytanie. Czy do Fx 37 IIgen moge założyc kapcie 265/60 R18 na felgach z I gen?
Jak rozstaw śrub, otwór centrujący i ET się zgadza to pozostaje jedynie kwestia gustu. Co prawda o gustach się nie dyskutuję jednakże pozwolę sobie napisać , że felgi z I generacji w II generacji to jakaś porażka.
Słuchajcie chciałem potwierdzić, bo przeczytalem cały wątek ale jasno tu nie było napisane. Szukam drugiego kompletu felg aby opony zimowe zmigrować na oddzielny komplet kół. Rozumiem że dla FX 1 gen i 18 cali felgi mam szukać 5x114,3 ET40 18''- nie chcąc używać dystansów itp. Prośba o potwierdzenie bo to ET mnie nurtuje. Gdzieś przeczytałem że od 30 do 50 ale ja chcę tak jak w oryginale bez przeróbek
ET jest napisane na wewnętrznej stronie felgi. Więc możesz sobie odczytać z auta.