__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
też mam irydowe,poza ceną różnicy między tymi a zwykłymi raczej nie widzę.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
ale roznica w cennie nie wielka bo $6 wiecej hehehe
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
ja za sztuke dałem chyba 60zł!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
a jaką ciepłote wybrales? 5? - tak jak seryjnie czy zimniejsze (ktore tez instrukcja dopuszcza)? tak sie nad zimniejszymi zastanawiam ze wzgledu na wyżej oktanowe paliwo niż w hameryce...
http://www.ngk.com/results_cross.asp...IX-11&x=44&y=5
5-teczke mamznowu nie widzisialem z tymi swiecami i tak bede je wymienial co 30k dlatego po co wiecej wyrzucac kasy... skoro prawie dobre bede wymieniac
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Świece juz wymienione. Zdecydowałem się (innego wyboru nie mialem) na podwójnie platynowane ngk. cieplota 5. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu i zadowoleniu stare świece (a przebieg auta to juz 80k mil) wyglądały niemal jak nowe - jedynie lekko przybrązowiałe - czyli dokladnie tak jak być powinno.
Dzięki za poradnik. Jutro się biorę za wymianę świec, muszę zmienic na platynę bo czuć lekkie drgania na wolnych obrotach na lpg.
I wymień świece
II. sprawdź ustawienia LPG - jest kilka przypadków zmasakrowania silnika przez złą, zbyt ubogą mieszankę.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Wymienie świece zobacze jaka będzie reakcja. Gaz był regulowany w zbrosławicach 6000mil temu więc powinno być ok. Chyba trzeba też wymienić filtry bo w czasie zimy zatankowałem też parę razy lipny gaz. Nawet na autoryzowanych stacjach się taki zdarzał![]()