Ceweczki juz ogarniętei gotowe do zapięcia
Tylko mam jeszcze pytanko czy ktos wie gdzie moge kupić cewki zapłonowe
Do G35 i czy jesli mi nawala 1-2 szt. To wymieniać wszystkie ? Czy tylko te co nawalaja![]()
te co nawalają.
poszukaj na znanym portalu aukcyjnym którego nazwa zaczyna się na a a kończy llegro
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Grzesiu tam to wiem tylko chyba nie ma nowych tylko używane![]()
A takie mnie nie interesują![]()
zapytaj w aso. możesz sie zdziwić bo niekiedy graty mają w lepszej cenie niż na alle.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Dzieki bede dzwonił![]()
Siemka wlasnie chce wymienić świece w moim Gczy wie ktos jaki nacisk
Mocy ustawić na kluczu przy wkręcaniu?
Nie chce zwalić bloczka silnika![]()
Pozdrawiam
Oki ogarnięte świece wymienione![]()
Dla infi o ile dobrze pamietam nacisk siły do dokrecania świec to 19,6-20,4 Nm
Stare NGK troszke zmasakrowane zastąpienie Irydowymi i jak narazie pieknie
Silniczek pracuje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk