Witam!
Mam pytanie. W moim Q30 jest nawigacja z 2016 roku, gdzie i jak można ją uaktualnić do 2019. Pozdrawiam
Witam!
Mam pytanie. W moim Q30 jest nawigacja z 2016 roku, gdzie i jak można ją uaktualnić do 2019. Pozdrawiam
Kolego
Przywitaj się w powitalni (takie tu panują zasady)
http://www.ifans.pl/forumdisplay.php...ywitaj-si%EA-!
Potem dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie...
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Ok zrozumiałem
już to zrobiłem
Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich!
Dla wersji EU - tylko serwis,
masz 2016 więc NAVI chyba z 2015, jaka jest najnowsza wersja - dowiesz się w serwisie lub poszukaj na forum bo gdzieś chłopaki pisali jaka jest najnowsza wersja...
http://www.ifans.pl/showthread.php?7...highlight=navi
Dla wersji US - można kupić i zaktualizować samodzielnie tyle żew okolicach Skierniewic będziesz się poruszał po mapie gdzieś w okolicach wschodniego wybrzeża USA...
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
W moim QX30 (produkcja 2018, zakup luty 2019) mapy są prawdopodobnie z września 2018. W serwisie ostatnio usłyszałem, że wkrótce mają być jakieś nowe, ale bez konkretów.
Info mapa.jpg
Nie ma map z 2018 roku.
Infiniti Europe przekazało nam tylko, że nie będzie już update'u map do navigacji na DVD, czyli do QX70.
Ma być tylko na karcie SD ale nie wiadomo kiedy.
Maxx (24th-April-2019)
Witam
dziękuję za ino
pozdrawiam
Chyba czas zamowic aktualizacje bez wzgledu na to jak "nieaktualna" ona jest.
wraz z opuszczeniem rynku europejskiego przezmoga juz nie byc dostepne jakiekolwiek nowe mapy
Pawle , czy mozesz nam napisac jaka ostatnia wersja jest dostepna ?
ja mam mapy 2014 w samochodzie z koncowki 2016 .