Montowal ktoś u siebie downpipe w Infie? Emulator do sondy lambda jak domniemam jest potrzebny, tylko pytanie jakiej długości ma on być? Poniewaz jestem sobie w stanie sam taki wykonać.
Jesli ktoś ma jakieś rady to piszcie.
Montowal ktoś u siebie downpipe w Infie? Emulator do sondy lambda jak domniemam jest potrzebny, tylko pytanie jakiej długości ma on być? Poniewaz jestem sobie w stanie sam taki wykonać.
Jesli ktoś ma jakieś rady to piszcie.
Pouczono mnie, że to DECAT. Dźwięk Ci się zmieni, niekoniecznie będzie ładniejszy. Emulatorów nie montowałem, lubię sobie skasować czeka co 500kmJeśli decat będzie z zetki, to zgłaszano, że czasami trzeba przerobić Y, chyba jest za szeroki, myślę że to odpowiednia okazja, by zrobić go od nowa z większej średnicy. Pamiętaj też, że pojawi się "szeleszczenie" łączników elastycznych na rozgrzanym wydechu przy schodzeniu z obrotów w okolicy 2000obr i jest to spory minus tej modyfikacji.
No ja mam właśnie od zetki. Ale mam nadzieję że będzie pasować Y.
Ciekawi mnie tylko to szeleszczenie bo tego to się nie spodziewałem.
Szeleszczenie będzie i tego nie unikniesz, jest to denerwujące No ale nie masz na to wpływu. Ja decaty u siebie zakładałem właśnie z 350z i trochę trzeba było ponaciągać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nadzieja akurat ma spawarkemoże się uda. Będę informować.
A jakiej firmy mieliście decaty?
Ja u siebie mam turboworksa
Podsłyszałem, że turboworksy rdzewieją i spawy puszczają bardzo szybko, ale to chyba jak każdy chińczyk, faktycznie mój miał nieładny nalot już po roku. Obecnie mam spawane u chłopa na fabrycznych flanszach, proste rury z łącznikami elastycznymi, bo dalej wydech na sztywno.
A jak cenowo Cię to wyszło?