Ostatnio edytowane przez slepy62 ; 8th-April-2015 o 09:25
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Postaramy się być w okolicach 14/15. Przywieziemy karkóweczkę i flaszeczkę![]()
Wyjątkowo perfidny jesteś, wiesz że rudą na myszach brzydzę się okrutnieNie wspominając o użytkowani nawet....
Cos wymyśle jednak![]()
Czy kort będzie to użytku? W kontekście dzieci?
I dodatkowo: niestety pewne problemy natury zdrowotnej na razie koncepcje logistyczną mi rozbiły. Jakoś dotrę ale w jakiej konfiguracji i kiedy to się pewnie w piątek okaże.
W menu jest już chyba wszystko oprócz piwa - jeśli ktoś do grilla lub poza tym wolałby piwo to przywiozę jakąś większa ilość. A jeśli nie, to się dopasuje na "rudo", "biało" lub jeszcze inaczej.
Sosiki oczywiście jakieś też firmowe
Będziemy pewnie koło 16 - raczej na drugą turę grillowania.
Ja tam jakies piwko albo 2 do grila lykne chetnieWiec tez wezme kilka... Do tego myslalem o piersi z kurczaka w imbirze i czosnku (szybciutko sie robi, dzieciaki tez chetnie pewnie zjedza) i zrobie moze szaszlyki drobiowe?? Wszyscy swiniami i krowami to ja w drob pojde
My postaramy sie byc 14-16, zalezy o ktorej wyjedziemy... Kawalek jest, no i jeszcze w hotelu sie trza zabukowac... Dam znac jak bedziem w drodze![]()
BBK Akebono_Tech P_Sport P_Touring P_20"/18"_Grounding Kit_K&N_Z-Tube_3" SS JAPSPEED exhaust_Pioneer APPRadio_MDS/Crunch Car Audio
My będziemy na godzinę 15:00... wcześniej nie damy rady.... czekajcie na nas...![]()
... z Infiniti od 2009 roku ... i tak zostanie przynajmniej w części...
***SOLD***2004 G35c: WhiteMatWrapped; GreenLedsInsite ;DBA+Hawk; 17"EOMBlackPainted;Bodykit-front bumper , Plenum Spacer, CAI - K&N; CatBack - Stillen Replica 2x2,5'' ; CatOut; OSIRIS Re-map*** ***SOLD: 2003 FX35: DBA+RedStuff; 20"EOMGoldPainted***
***2009 FX37S Premium, WhiteLedsInsite: EOM *** t.b.c.***`11 BMW 520d - gnojowóz
Podsumowanie na 9 kwietnia - Otwiarcie sezonu grillowego IFans 11 kwietnia - sobota
- ilość osób potwierdzonych: 30 dorosłych / 12 dzieci (Irek x 5, SirTrojan x 2, TomWojko x 4, Tomek G35c x 5, TmaX x 3, Lukasz x 2, B&B x 2, PinkTool x 2, MisiekToJa x 2, Korzen x 4, Zibi75 x 4, Grabba x 3, Marysia x 2, Dewon7 x 2 )
no... to ZAPRASZAMY Coobcio !
RAZEM jak wszyscy dotrą - 32 dorosłych + 12 dzieci i ok. ? samochodów - już sam nie wiem
Sirek - wprawdzie pożyczę od sąsiada ławki i krzesła - ale w razie czego weź kilka... cobyś stać nie musiał
Przetestujemy GrillowychPrawiczków
TAK - choć w jakim jest stanie (ile na nim mchu) - nie wiem bo jeszcze w tym roku tam nie spacerowałem. Zabrać ze sobą rakiety i dobre buty !
- na piątek stolik na 10 osób zarezerwowany - jak ktoś jeszcze chętny na surową ribkę dezynfekowaną japońskim bimbrem - zapraszamy...
Bartek - po dezynfekcji - mamy jechać do Coobcia z Tomkowym dolotem do FX37 - 20:00~20:30
ANDRZEJ - na koncert NIE dotrę - za dużo prawiczków![]()
SORRY![]()
Ostatnio edytowane przez slepy62 ; 9th-April-2015 o 09:15
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
ANDRZEJ - na koncert NIE dotrę - za dużo prawiczków![]()
SORRY![]()
Irku spróbuję sprzedać Twoje bilety przed koncertem, ale z mojego doświadczenia wiem, że przy małych imprezach nie jest to łatwe. Chyba ,że ktoś z forum jest zainteresowany koncertem zespołu Arena w piątek wieczorem w Proximie? (ewentualne info na priv)
My w sobotę o godz.12 wybierzemy się jeszcze na:
Rozpoczęcie Sezonu 2015 Youngtimer Warsaw, mam nadzieję w końcu zobaczyć "co ja właściwie powinienem szukać" hehehe
przybędziemy więc koło 15,jeszcze nie ustaliłem czym jechać?
My będziemy też pewnie ok. 14:00-15:00. Dużo dzieciaków będzie to Zuzie weźmiemy (jak będzie chciała, bo pierwotnie miała do dziadków jechać). Nie wiem tylko czy brać auto czy taxi przyjechać. Irek - będzie gdzie zaparkować przy takiej ilości aut ?
W sumie my spimy chyba 5km od SirGrillMasterChief's posiadlosci, wiec jak cos to ja moglbym odstawic auto pod hotel po pierwszym piwkuJezeli ktos mnie pozniej zgarnie spowrotem oczywiscie
Jak nie to od razu siadam, gadam i pije
![]()
BBK Akebono_Tech P_Sport P_Touring P_20"/18"_Grounding Kit_K&N_Z-Tube_3" SS JAPSPEED exhaust_Pioneer APPRadio_MDS/Crunch Car Audio