Piękna flota Infi! Więcej zdjęć? Pozdrawiam!
Piękna flota Infi! Więcej zdjęć? Pozdrawiam!
Bardzo fajny spot. Miło było poznać użytkowników na żywo. Niestety za mało czasu by móc ze wszystkimi dłużej porozmawiać. Podziękowania dla gospodarzy za (jak zwykle) świetną organizacje.
No chlopaki pozazdroscic! Chyba najwiekszy zjazd Infiniti-maniaków w Polsce albo nawet w tej czesci Europy... Jak kiedys u mnie przed domem bedzie stalo Infiniti to i ja do was dołączę![]()
Dziękujemy wszystkim za stworzenie super atmosfery a Irkowi za znalezienie kąta dla mnie i rodziny i wyrozumiałość dla rozbrykanej dzieciarni, a swoją drogą "kupiliście" mi synów
Do następnego i wrzuć foty na forum...
Pozdrawiam Tomek
My też bardzo dziękujemy za fajną imprezkę...
Szkoda tylko że tak krótko...
Było mi bardzo miło poznać Wszystkich... i zobaczyć się jak zwykle z gospodarzami...
Irek impreza pierwsza klasa... dzięki i do zobaczenia na następnym grillu... obiecuję że zostaniemy dłużej...
BTW fajnie było też zobaczyć Rudzielca... łezka w oku się zakręciła...
BTW II następnym razem przyjedziemy G35c... nie było żadnego...
... z Infiniti od 2009 roku ... i tak zostanie przynajmniej w części...
***SOLD***2004 G35c: WhiteMatWrapped; GreenLedsInsite ;DBA+Hawk; 17"EOMBlackPainted;Bodykit-front bumper , Plenum Spacer, CAI - K&N; CatBack - Stillen Replica 2x2,5'' ; CatOut; OSIRIS Re-map*** ***SOLD: 2003 FX35: DBA+RedStuff; 20"EOMGoldPainted***
***2009 FX37S Premium, WhiteLedsInsite: EOM *** t.b.c.***`11 BMW 520d - gnojowóz
To cieszy że razem spędziliśmy (choć trochę w biegu grillo-dolotowym) miłe chwile i zapraszam w przyszłości... kilometrów trochę robisz więc sądzę że następny przegląd za jakieś pół roku
Tomku - u mnie ze zdjęć to tylko zbliżenia grilla
zdjęcia niech wrzucają te osoby które je robiły
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Zazdroszczę i żałuję...że nie mogłem być
Biorąc pod uwagę liczbę osób, chyba była to już impreza masowa![]()
Dziękujemy za imprezę, gościnę, super atmosferę i w ogóle za wszystko.
Dzieci też super zadowolone.
Do następnego razu![]()
Beata cyknęła kilka fotek, więc i ja mogę coś wrzucić, chociaż wiemy że są lepsze u Innych i czekamy...
spot1.jpg20150411_183534.jpg
Pozdrawiam Tomek
Dziecko na masce, bezcenne![]()