Grzegorzu bacznosc 28 lvl !!!!!!![]()
Grzegorzu bacznosc 28 lvl !!!!!!![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Kuba teraz to ja jestem Mafioso ^^ Mnie belki na pagonach nie obowiązują.
Polecam z całego serca grę Mafia II .
Są ciekawe opcje z bijatykami - 1 vs 1 choć w jednej walce która ma miejsce w więzieniu walczy się o swoją cnotę z 4 gostkami![]()
Generalnie ta gierka to taki mały filmik. Trochę gry, trochę klipów. Pierwsza gra na PSa która wciągnęła mnie tak ze zapominam o bożym świecie.
(Dobrze że kota nakarmiłem zanim ją odpaliłem :P )
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Jak śpi to nie patrzy ale faktem jest ze pół dnia nietomny chodziłem![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Odbiegając od tematu to orientujecie się czy PS3 można wykorzystać jako komputer? Tzn. , jeśli podepnę klawiaturę , myszkę i co tam jeszcze trzeba to będzie to spełniało rolę prymitywnego pc? Przeglądarka jest już to wiem, ale można tam Linuxa wgrać? Byłbym wdzięczny za opinię w tej kwestii...
I nie grać mi po nocach. Chyba , że gracie z Amerykańcami lub Japońcami![]()
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
Nie wiem Arku - od takich rzeczy mam komputer
Gierkę Mafia II właśnie skończyłem ( zajęło mi to tylko niecał 14h ) . Do polowy gra jest super a potem tylko fajnanie mniej jednak mogę ją komuś pożyczyć a jak nie będzie chętnych wymieniam ją na Ojca Chrzestnego II
a tu troche akcji z gry tyle ze po czesku
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
No panie chyba pojade i sobie wypozyczeJa gralem w mafie jeszcze na PC w Pl
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Kuba podjedź do mnie. ja już się nagrałem![]()
Wrzucę jeszcze raz do konsoli te gierkę żeby tylko zrobić masakrę na ulicach - potrącić kilka osób, rozwalić samochody i postrzelać do stróżów prawa![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
Jak zrobisz most przez oecan zaraz tam bede![]()
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13