Widzę, że w tym roku nic się w tym temacie nie działo, a fajnie by było stąd moje pytanie.
Planuje ktoś coś zorganizować?![]()
Widzę, że w tym roku nic się w tym temacie nie działo, a fajnie by było stąd moje pytanie.
Planuje ktoś coś zorganizować?![]()
Widzę, że mój pierwszy post przeszedł bez echa...Naprawdę nikt z forumowiczów nie ma ochoty chociaż na spota?
![]()
Kiedyś było to dosyć łatwe - teraz to wyzwanie.
Może nie w tym roku ale w następnym pomyślimy o jakimś ogólnopolskim spotkaniu.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Jak będę juz w lipcu jeździł swoim to też chętnie w okolicach stolicy bym przyjechał na kopanie oponek![]()
No pany, bo niezdecydowani jak baby jesteście...
Co do lokalizacji to z mojej strony klasyk: Błonia Stadionu Narodowego
Termin: 05.07. lub 12.07.
Proponujcie jakieś terminy to zobaczymy który najbardziej pasuje?
witam.
Może zróbmy takiego próbnego spota koniec lipca początek sierpnia 2025 na błoniach pod stacją SKM/KM
Powinnym już jeździć swoim QX -em![]()
Witam, chciałbym ponowić temat. Czy znajdą się chętni na zlot w okolicach Warszawy?