Witam co wy na ten nowy projekt powiecie ciekawe jak na zywo bedzie wygladal podobny do mercedesa GLE coupe
Witam co wy na ten nowy projekt powiecie ciekawe jak na zywo bedzie wygladal podobny do mercedesa GLE coupe
Gdyby wydłużyć mu maskę, przednie koła przesunąć do przodu oraz włożyć porządną wolnossąca V6 przynajmniej 3,7l. mógłby zanosić się na ciekawy samochód. A jak znam życie będzie napędzany pierdziawką. No i ta obecna moda której nie trawię. Cieniutki pasek świateł w zasadzie na masce a w zderzaku jakiś świecący kulfon.
UWAGA W moich postach wyrażam własne zdanie na podstawie posiadanych kilkunastu Infiniti które mieliśmy i mamy w domu i u znajomych. Samodzielnie z pasji do mechaniki naprawiamy nasze auta. Regulujemy zawory itd. Nie Jesteśmy wyrocznią, piszę na podstawie doświadczenia z marką Infiniti. Pisze jak jest. Forum to nie klub wzajemnej adoracji. Jak Infiniti coś spartoliło to o tym piszę.
SUV jak SUV. Wszystkie wyglądają tak samo (jak czołgi jak to mawia moja Mama).
P.S. To tylko moja opinia. Nie lubię SUV-ów (nie podobają mi się) i nigdy nie kupię takiego auta.![]()