pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Ja wymieniam co 12.000 albo co rok i uwazam, ze to juz wyjatkowa dbalosc o silnik.Prawie pedantyzm![]()
Na takim prosto z ziemi nie jeździłem jeszcze
Wyjaśnij mi proszę Seba jak rozumiesz te przetworzone i te wprost z ziemi oleje. Myślałem,że w rafinerii przetwarza się ropę naftową na benzyny, oleje, asfalty itp. To Motul nie jest z ziemi? :P
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
To nieziemski olej mówie ci,dlatego wszyscy tak go zachwalająNapisa? Athens
Cytat roku-bezapelacyjnie!Napisa? seba79
![]()
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
o LOL, padłem i mnie pozamiatało...![]()
a ja sobie dokupilem narzędzie do wykrecania filtra oleju - cale 17 PLN.
W przyszłym tygodniu atakuje![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
przy tak małym filterku to narzędzie to raczej zbędnewymieniałem u siebie już 2razy sam i mówię ci wykręcisz go jedną ręką.
GRZEGORZFX30d AWD 2010.CZARNY.
Wykrecisz jedna jezeli ktos kto zakrecal go poprzednio zakrecil go z umiarem nie zapominajmy ze zawsze jeszcze filter oleju sie przyssa.
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13