zobaczcie jak nasi wschodni sąsiedzi fajnie przerobili kierunki
zobaczcie jak nasi wschodni sąsiedzi fajnie przerobili kierunki
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Całkiem nieźle, troszkę zabawy, ale wszystko da się zrobić![]()
Umówiłam się na wtorek na przeróbkę świateł w Pruszkowie. Pan zaczął zadawać mi trudne pytania..czy przeciwmgielne też... Czy chce białe, czy sportowe... O matko... Help..!
A nie lepiej, jakbyś pogadała z Yakuza z forum. On robi takie rzeczy i nie zadaje zbędnych pytań![]()
Powiedz ze chcesz w zderzaku p.mgielne.
Białe to wtedy bedziesz miałą białe tylne lampy., jak czerwone - to będą takie jak masz teraz tyle ze z kierunkowskazami.
grabba, marysia jest w 8 mcu ciąży a ty ją namawiasz na ponad 200 km wycieczkę![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Tyle że Yakuza z tego co wiem biesiaduje w okolicach Torunia, a ja jestem w Warszawie. Nie będę miała teraz głowy do demontażu i montażu świateł
Gwoli ścisłości.. za tydzień mamy termin porodu, więc jeśli wszystko pójdzie dobrze, to 9 września będzie nowy fan Infniti![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
No to widzę, że wrześniowe chłopaki to fajne chłopakii lubią Infiniti
![]()
Co do świateł - to mam brać przeciwmgielne. A jaka jest różnica między sportowymi swiatlami a bialymi..? O co z tym chodzi?
tylko wygląd--
tu masz sportowe - czyli po prostu białe - http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-INFI...16667c&vxp=mtr
a tu niesportowe - http://www.ebay.com/itm/03-08-INFINI...214d58&vxp=mtr
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :