płyn ostatnio wymieniłem a co do klocków to mają jakieś 4miesiące
płyn ostatnio wymieniłem a co do klocków to mają jakieś 4miesiące
kiedyś ktoś miał podobny objaw przy brudnym MAFie - o ile dobrze pamiętam![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
kontrolki vdc slip i awd zniknely zostala tylko ta engine service soon
podłącz auto do kompa i wrzuć kod błędu.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
odepnij bateryjke na 5 minut ...
Zresetuj... fakt fotele ustawiasz od nowa ale moze pomoc
Kiedys tak mialem .... z rana nagle sama wskoczyla... resecik usunal usterke... gdyby mialo to byc cos powazniejszego to zwyklym restem nie usuniesz![]()
-POZDRAWIAM -
KAMIL
Ja miałem taką akcję w G35 Coupe... jechałem do W-wy... 50 km bez żadnych systemów... zimą... jazda niezła...
Wjechałem z impetem w kałużę i przestało się świecić...
A to było zimą więc jak postał w garażu to mu przeszło... samo...
Te nasze Infiniti...![]()
... z Infiniti od 2009 roku ... i tak zostanie przynajmniej w części...
***SOLD***2004 G35c: WhiteMatWrapped; GreenLedsInsite ;DBA+Hawk; 17"EOMBlackPainted;Bodykit-front bumper , Plenum Spacer, CAI - K&N; CatBack - Stillen Replica 2x2,5'' ; CatOut; OSIRIS Re-map*** ***SOLD: 2003 FX35: DBA+RedStuff; 20"EOMGoldPainted***
***2009 FX37S Premium, WhiteLedsInsite: EOM *** t.b.c.***`11 BMW 520d - gnojowóz
okolo 19 waszego czasu jestem umowiony na kompa wiec dam znac co i jak a zanim odepne bateryjke to wolal bym najpierw sie dowiedziec w czym lezy problem
Ciekawe Grzesiu jaki masz kod błędu. Ciekaw jestem czy to nie to samo
Zostawiłem autko na wiosenny przegląd. Mechanik wyczyścił film par paliwa. Przeczyścil na ile się da , wykasowal błąd przez komputer, aczkolwiek po kilku dniach magiczna lampka znów się zaświeciła.
Nie wiem co robić. Może wymienić ten filtr? Gdzie mogę takie coś dostać? Pewnie w Polsce policzą potrójnie.
Nr części nissan 14950-cg200 tennex . Nie wiem czy komuś to coś mowi, ale jeżeli macie jakieś rady jak uporać się z tym błędem, z góry dzięki
no i powiem wam ze komputer zadnego bledu nie pokazuje dolalismy troche oleju do silnika i kontrolki nie ma