powiedziałbym bravo zgadleś
ale nie powiem bo nie zgadleś hehehe
powiedziałbym bravo zgadleś
ale nie powiem bo nie zgadleś hehehe
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
VW rabbit![]()
Chrysler ??
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
nie VW,i na szczęscie nie Chrysler bo Kuba by zgadł![]()
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
To jest Mercury Villager![]()
Haaa!!! ostatnio koleżka mi przesłał link do ogłoszenia z tym samochodem![]()
Grzesiu... może Ty wrzuć jakąś fotę bo ja ostatnio jestem trochę w rozjazdach i moglibyście dosyć długo czekać na jakieś podpowiedzi. Inna sprawa to taka, że albo nie umiem wrzucać fotek na to forum albo coś u mnie nie działa jak powinno![]()
Remi specjalnie dla ciebie zrobię tutoriala jak wrzucić fotki na forumchociaż wiem że jesteś "mocno komputerowy" wiec ten problem jest dla mnie zagadką :/
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
wiesz ja też nieraz miałem problemy z wrzucaniem zdjęć o czym ci chyba pisałem.
jeżeli Remi nie wrzuci to niech wrzuca ta osoba która najwięcej razy próbowała odgadnąć.