To teraz coś łatwiejszego
To teraz coś łatwiejszego
Cos ze zlomu amerykanskiego :wink: Pontiac??
moze mi zaliczysz hehhe w oddali po lewej stronie stoi 350 Z !!
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Może jakiś Nissan,np ZX
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
Japan, nie Nissan
Toyota Celica (197x r. )??
bardzo możliwe - mój wujek miał taką i zadziwiająco dużo częsci mechanicznych pasowało z poloneza![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
no i co to za auto do jasnej ciasnej?,może jakieś Mitsu![]()
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
Dla mnie to też wygląda na jakąś Tojkę.
no to stawiam na eclipsa z początku produkcji,ale jakos tak,coś nie tak![]()