Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Ja bym wziął z chęcią, tylko ta przesyłka mnie trochę przeraża. Jeśli nie byłoby to forumowe nadużycie to może zrobie Ci przelewik i wszystko byś kupił![]()
![]()
![]()
black & white
Też mam chrapkę na takie ustrojstwo,rzekłbym że to moje marzenie,nie no poważnie mówię,patent z odcinką wydechu jest po prostu zarąbisty.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
Nie ma to jak zrobić hałas spod świateł lub na parkingu podziemnym![]()
black & white
No to które dokładnie byście kupili? Dajcie swoje typy bo trzeba zacząć coś tuningować
Widziałem, że niektóre mają w zestawie dokładkę, że spaliny idą w dół
moja propozycja
http://www.ebay.com/itm/3-Inch-Elect...87ed6b&vxp=mtr
propozycja Sirtrojana i chyba na to się zdecyduję
http://www.ebay.com/itm/3-EXHAUST-CA...0f4c25&vxp=mtr
SirTrojanie lub Slepy62 ma ktoś z Was konto na ebayu i byłby skłonny mi kupić![]()
Ostatnio edytowane przez kmn ; 27th-July-2014 o 15:15
black & white
policz sobie koszty z transportem i ew celne - bo może sie tak trafić. optycznie musisz też sobie ocenić solidność wykonania żeby rurki nie upaliły się podczas spawania.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Jak podejmiesz decyzję - daj znać - będę zamawiał trochę rzeczy (w ciągu najbliższych 2 tygodni)...
Oczywiście jak pisze SirWszechwładny:
Transport na terenie USA (ground) jest gratis, POLAMER-em lotnicza licząc przepakowanie (różne graty w jednej paczce) licz ok. 20~30 USD, cłojak się trafi...
Przy wysyłce bezpośredniej transport do PL 80~90 USD - cło na 100%
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Panowie,a może jakieś zbiorowe zamówienie zrobimy u slepego62 ,choć cały czas poszukuję FX-a to byłym chętny na to (najwyżej będę miał wcześniej przepustnice niż FX-a hehe)
slepy62 jeżeli jest taka możliwość to ja chętnie bym zamówił takie coś ,już prawie miałem coś podobnego do chryslera ale potoczyło się inaczej.
A nie lepiej jakis fajny wydech wrzucic? Albo chociaz tlumik np Ulter??
Tu nie chodzi o zmianę dźwieku - bo jest ok. Tłumik miałbym na stałe, a też nie chcę basować cały czas. Chcę od czasu do czasu głośno jebutnąć.
Jeśli chodzi o ocęnę wykonania to zdaję się na Was bo Wy tu się znacie ja dopiero się poznaję, ale i tak na pewno nie osiągnę nawet procenta takiego wtajemniczenia bo łeb by mi pękł hehe. Więc śmiało napiszcie co byście kupili dla siebie.
black & white