Koledzy ponawiam zapytanie co byście wybrali poproszę o wskazanie![]()
black & white
co w końcu z twoim autem było?
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
A może coś z niemieckiego ebay? Wysyłka do polski też jest i jakby zsumować koszty to pewnie wyszło by podobnie.
http://www.ebay.de/itm/Edelstahl-Kla...item1e8fa7701c
Dużymi krokami zbieram sie do kupienia hałaśliwego urządzenia hehe napiszcie ino 2,5" czy 3" ?
black & white
Nie zamówiłbyś dwóch takich kompletów,co do wyboru zdaje się na Ciebie
Wydaje mi się że 2,5" bo z tego co pamiętam to rura końcowa przed tlumikiem to fi 50,,
Standardowy wydech w FX 1 to na pewno nie 3"... Bierz 2.5" i zakádaj... Czekamy na filmiki... Swoja droga, moj wydech chyba juz jest wypalony strasznie, bo po wycieciu katow drze sie okrutnieJuz sobie nie wyobrazam glosniej... Jak przekrocze 4tys rpm to sie wszyscy ogladaja
![]()
Ja ostatnio wchodzę do kanału zobaczyć co i jak pod autem, pacze pacze a tam dziura na łączeniu rury z tłumikiem ruda zeżarła spaw na 1/3 okręgu, więc nie może tak być. Pod ręką jedynie pasta do uszczelniania tłumików, zakleiłem dziurę ale skończyło się moje ukochane WRUM WRUM
Jak dla mnie za cichy jest ten samochód teraz.