Zrobione, czekam na odpowiedź
Zrobione, czekam na odpowiedź
Pozdrawiam Tomek
i dopowiedzieli, i bądź tu mądry...
"Thank you for inquiring about HERE Maps.
To get more information regarding the map dvd update for your navigation system, we kindly recommend you to contact your local Infiniti dealer.
Should you require additional information, please send us your feedback by replying to this email "
Pozdrawiam Tomek
jeśli dojdzie do skutku to ja tez chętnie!
Hej,
Wpadłem na pomysł zainstalowania Yanosika na czymś takim:
http://www.aliexpress.com/item/New-5...263172982.html
i do tego router z kartą Aero2. Czy ktoś z Was ma podobne rozwiązanie?
pozdrawiam serdecznie pod swoim pierwszym postem na tym forum :-)
Daniel
Fajna opcja, idealnie jakby był slot na karte SIM w lusterku, wtedy już wypas.
Robisz udostępnianie internetu w telefonie i po sprawie. Ja właśnie tak robię, starego telefonu używam w samochodzie do yanosika i łączy się on z nowym telefonem i wszystko działa.
Najnowsza wersja programu do nawigacji i map jest dostępna bezpośrednio u producenta map w firmie HERE, dawniej Nokia i wcześniej Navteq. Na stronie navigation.com wybieramy naszą markę i typ, czyli Infiniti QX70 i rocznik. Wtedy trafiamy na Infinti 08IT-X9 Connect Europe - 2014/2015. Cen przy wyborze euro to 175 €. Jeśli akceptujemy ten rozbój w biały dzień, to klikając na ADD TO CHART trafiamy na formatkę do wpisania numeru Unit ID, który odczytujemy bezpośrednio z naszego samochodu. Na jego podstawie przesłany zostanie na naszego maila unikalny numer licencji, bez którego płyty nie będą działać. Tam też do pobrania są instrukcje gdzie szukać Unit ID i jak przeprowadzić aktualizację. Zakup na spółdzialnię zatem raczej nie wchodzi w grę, chyba że ktoś umie wygenerować właściwy kod licencji na podstawie Unit ID. Taniej chyba się nie da, chyba że ktoś (serwis Nissan, lub Infiniti) wynegocjuje lepszą cenę za zakup licencji w hurcie i nie będzie zdzierać za usłgę serwisową.