Dobrej zabawy :-)
Dobrej zabawy :-)
To chyba największy grill iFans do tej poryWielkie dzięki Wszystkim za mile spędzony czas i przede wszystkim dla gospodarzy za organizację wszystkiego i pichcenie jedzonka. Nadal nie mogę się nadziwić, że takich fajnych ludzi mamy na forum
Super było ponownie zobaczyć stare twarze i miło było też poznać nowe osoby. Żałuje tylko, że nie starczyło czasu na dłuższe pogadanie ze wszystkimi.
W każdym razie ten kto nie był niech żałuje. Szczególnie wstyd dla właścicieli G, nie było nikogo. A ja właśnie wcinam pyszne świeżutkie toruńskie pierniczki (podziękuj Grabba jeszcze raz małżonce!)
infigrill2.jpginfigrill1.jpginfigrill3.jpg
Ostatnio edytowane przez misiektoja ; 12th-April-2015 o 00:35
Widzę, że mało was byłoSuper sprawa.
Było mega!! Cieszę się, że mogliśmy być wczoraj z Wami! Dziękuję gospodarzom, Grabba za pierniczki i ogórki mamywszystko było pyszne!
I faktycznie ... Za mało czasu, żeby ze wszystkimi pogadać
Dziękujemy raz jeszcze! Mary, Konrad, Alex
Wielkie podziękowania dla gospodarzy! Atmosfera, towarzystwo i jedzenie rewelacja. Super że mogliśmy spotkać starych i nowych forumowiczów. Szkoda tylko, że czas tak szybko minął i nie można było pogadać ze wszyskimi. Niemniej jednak - ten kto nie był niech żałuje! ! !! Pozdrowienia dla wszystkich i do rychłego zobaczenia! Magda i Remi![]()
My rownież dziękujemy za super spotkanie. Towarzystwo było doborowe i miło was było wszystkich wreszcie poznaćSirMasterGrillChef stanął jak najbardziej na wysokości zadania! Jedzonko pyszne i trunki super. Szkoda, ze sławetna cytrynoweczka zeszła za wczasu
![]()
Jeszcze raz dziękujemy gospodarzom za organizacje i miłe przyjęcie.
Pozdro korzenie
P.S Do której walczyliście?
BBK Akebono_Tech P_Sport P_Touring P_20"/18"_Grounding Kit_K&N_Z-Tube_3" SS JAPSPEED exhaust_Pioneer APPRadio_MDS/Crunch Car Audio
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Dzięki dla gospodarzy za organizację.
Miłe towarzystwo, piękna pogoda, trunki i pieczone, dużo tematów, a w tle .... autka słusznej marki.
Pozdrawiam wszystkich uczestników.
Aj ja nie mogłem wpaść zbyt dużo garażowych obowiązków widzę że jest czego żałować...
Przepraszam za swoją nieobecność.
dziękujemy Gospodarzom za gorące przyjęcie ,dziękujemy Gościom na miłe towarzystwo....niech moc będzie z wami .