A to byłeś Ty? Ela Ci odmachała, a ja nie zdążyłem![]()
Dajcie foty z grilla na Facebook'u... 4Niech ludziska widzą ile Nas się najechało...![]()
... z Infiniti od 2009 roku ... i tak zostanie przynajmniej w części...
***SOLD***2004 G35c: WhiteMatWrapped; GreenLedsInsite ;DBA+Hawk; 17"EOMBlackPainted;Bodykit-front bumper , Plenum Spacer, CAI - K&N; CatBack - Stillen Replica 2x2,5'' ; CatOut; OSIRIS Re-map*** ***SOLD: 2003 FX35: DBA+RedStuff; 20"EOMGoldPainted***
***2009 FX37S Premium, WhiteLedsInsite: EOM *** t.b.c.***`11 BMW 520d - gnojowóz
nie wrzucajcie moich fotek na FB (na których jestem). a jeśłi musicie to ich nie podpsujcie.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
A to my mamy jakiegoś fanpejdża?
No Kochani tylu fotografów było na grillu a na fotki trzeba czekać i czekać....![]()
Wielkie dzięki Monice i Irkowi za gościnę, no i szacun za organizację. Mimo tylu gości wszystko było na najwyższym poziomie, także jestem pełen podziwu dla Was :)
Wszystkim dziękuję bardzo za przemiłe towarzystwo. Fajnie było poznać kilku nowych forumowych towarzyszy, no i mam ogromną nadzieję, że uda się jeszcze spotkać w możliwie nieodległym czasie.
zonamiska: (żona Miśka?) ;)
My w sumie dopiero dotarliśmy do domu i od razu pojawiło się kilka super pilnych rzeczy do załatwienia, ale jak najbardziej pamiętam o foteczkach i postaram się je możliwie szybko wrzucić.
Przygotowanie każdej fotki jest dość czasochłonne, bo po zgraniu z aparatu każdy plik zajmuje około 100Mb, także trzeba go obrobić, żeby nadawał się do normalnego użytku. Zastanawiam się jeszcze, jak Wam dostarczyć te zdjęcia, bo jest ich trochę. Może po prostu spakuję, wrzucę na swój serwer i podam na Forum linka.
sirtrojan:
To, co napisałeś jest trochę dwuznaczne ;) Czy nie wrzucać fotek zrobionych przez Ciebie, czyli Twoich, czy może fotek na których występuje Twoja osoba? Trzeba by to sprecyzować :)
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.