A ja zaraz ide bawic sie ze swoim G bede montowal halogeny![]()
A ja zaraz ide bawic sie ze swoim G bede montowal halogeny![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
ot od tematu OT - widze ze zawitaly czujniki parkowania
kamerka juz bangla?
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Wale tutaj bo nie mam pojecia niz z elektryki a zabralem sie za instalacje halogenow hahaha pomoze ktos jak to cholerstwo podlaczyc mam tylko w zewstawie halogeny 2 kabelki z nich wychodza conektuje je razem idzie przewod i mam 2 czarne kabelki na instrukcji pisze tylko tyle... connect to the car lamp power supply czyli gdzie ja to mam w moim G podlaczyc ?Piotrus Marus pomocy !!!
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Ja bym je podłączył do instalacji w lampie pod halogeny jest pewne że idzie przez jakiś przekaźnik i na na pewno bezpiecznik.
Ruch dzisiaj na forum jak by nikt nie pracowal hahahah pewnie to tylko dzisiaj tak a nastepne msc znowu zamrozi sie![]()
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Piotrek a jak tam z miejscem pod tylnym zderzakiem - nie ma tam żadnych stalowych wzmocnień itp? W voyagerze byly i zeby tam wsadzić czujniki to 2 h wiercenia i 4 wiertła do śmieci :/
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
chyba pozostaje sie tylko cieszyc ze czlowiek takiego nie posiada
ale faktycznie cos w tym jest bo Jeep Grand Cherokee ma podobnie w zimie![]()