Samochodem od przeszło roku jeździ już mój brat ale mieszkamy kolo siebie i wiem co się z Fx'em dziejetak, cały czas są 21. "Felgi szer 9,5 albo 10 (nie pamietam. nie są to oryginały infiniti). Opony na zimę 265/45r21 a na lato 265/40r21. W obydwu przypadkach komfort podobny. Pamiętam że kiedyś kupiłem opony 275 i szybko się ich pozbyłem bo bardzo ciągnęło na koleinach i ogólnie samochód dziwnie sztywno się prowadził. także raczej odradzam.

tak, cały czas są 21. "Felgi szer 9,5 albo 10 (nie pamietam. nie są to oryginały infiniti). Opony na zimę 265/45r21 a na lato 265/40r21. W obydwu przypadkach komfort podobny. Pamiętam że kiedyś kupiłem opony 275 i szybko się ich pozbyłem bo bardzo ciągnęło na koleinach i ogólnie samochód dziwnie sztywno się prowadził. także raczej odradzam.
Odpowied? z cytatem
(miałem ponad 6 lat) oryginalne dosyć sztywne zawieszenie poźniej założyłem gwint było całkiem nieżle, a Fx dla mnie jest takim kompromisem między Touaregiem a Audi prowadzi się precyzyjnie (układ kierwoniczy prowadzi się jak osobówkę) na 18 stkach komfort jest nie zły chociaż na 20 tkach jest ok bo opony mają duzy balon dużo zalęzy od dróg po jakich będziesz jeżdził