Nie sam - już kiedyś próbowałem i wolę fachowcom zlecić. A pamiętasz symbole firmowego? Pewnie nie :-P
Nie sam - już kiedyś próbowałem i wolę fachowcom zlecić. A pamiętasz symbole firmowego? Pewnie nie :-P
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
Ja bym lał coś lepszego niż OEM co fakt że auto ok. ale hamulca oryginalne syf.
,,Piotrek"G35 COUPE
O ja nie pamietam numerow![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Na tył jest coś takiego:
Dokładne oznaczenie to:
1) Klocki DP 31666C
2) Tarcze GD 7219 UWAGA! Tarcze nie pasują, ponieważ nie łapią ręcznego!!!
Ostatnio edytowane przez Athens ; 9th-November-2010 o 19:04
Black Obsidian
Płyn hamulcowy klasy DOT 4 w zupełności wystarczy.
Wymiana na tył nie powiodła się z jednego powodu... otwór, który jest przeznaczony na hamulec ręczny jest za duży w tych tarczach. Ma średnicę 190 mm a powinno być 170 mm. W związku z tym tarcze mimo , że ich średnica jest w porządku nie zostały zamontowane. Sprzedający w poniedziałek poszuka mi innych. Klocki są ok.
Napiszę jak znajdę prawidłowe wymiary.
Black Obsidian
wrrr ale bym się zirytował :/ jeszcze taki kawał drogi żeby to zamontować a tu taka akcja!
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Ta droga to akurat przyjemność do Kamila pojechać :-D
Aaaaa! Łukaszu nie mogłeś wcześniej zajrzeć? ;-) No trudno człowiek uczy się na błędach. Dzięki Lukasz za info , mam nadzieję , że to się komuś kiedyś przyda. Na poniedziałek będę miał właśnie te , o których piszesz.
Black Obsidian
No i stało się tak, że GD 7351 nie są dostępne w Polsce! Są tylko gładkie tych TurboGroove nie ma! Napisałem do DBA i czekam...
Black Obsidian