cos masz niefart z tymi hamulcami :/
cos masz niefart z tymi hamulcami :/
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Tył nie chce być nowy widocznie :-P Spokojnie ja nie z tych co szybko się poddają, szukam dalej i...
Pan z brakes.pl napisał,że ma dokładnie takie : DBA Street Sloted 2309SL i podobno pasują. Gdyby ktoś je znał to proszę o komentarz, tzn. interesuje mnie czy wymiar już będzie ten właściwy. Wstępnie po rozmowie tel. doszliśmy do wniosku , że to będzie pasowało.
Cena , gdyby ktoś chciał to 632 zł / szt.
Tak to wygląda:
![]()
Ostatnio edytowane przez Athens ; 9th-November-2010 o 19:01
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
Przypomina mi sie sytuacja kiedy szukałem hebli do swojego,okazało sie że w PL są one niedostępne (mowa o EBC).Próbowano ściągnąć je z Anglii,ale u nich totalnie olewali wysyłkę do Polski i czekałem bodajże miesiąc.
Ostatecznie po rozstroju nerwowym wybór padł na Hawki,2 tygodnie i były na miejscu prosto z USA.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
A jak odczucia co do Hawk? Jak się sprawują, czy jesteś zadowolony?
Black Obsidian
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
Taaa... normalnego :-D
A tak poważnie to reklamowałeś? Ile jest gwarancji na nie? Chyba już za późno było bo zazwyczaj to 6 miesięcy...
Mnie jakoś ta firma nie leży, sam nie wiem dlaczego. Mogłeś opisać i swoje "hamulcowe przygody", byłoby łatwiej. Niby proste wszystko - idziesz do sklepu mówisz jakie auto i masz co chcesz...niestety. Zawsze pod górkę, ale damy radę ;-)
A nacinane/nawiercane/gładkie miałeś? Cenowo Hawk drogi?
Black Obsidian
Dla EBC Polska to jest WIELKI problem. Firma ok., ja ze swoich z przodu jestem bardzo zadowolony ale obsługa w centrali to żart. Nie ma / Nie da się to normalne odzywki. Albo coś w stylu "klient wymyśla, niech sobie na eBayu kupi" to w tle słuchawki... Sprawdzam tego linka od ciebie i ślę zapytanie w Niemczech i czekam na potwierdzenie DBA.
Black Obsidian
mówię jak najbardziej poważnie,hamulce nie były katowane,http://www.ifans.pl/showthread.php?4...ia-na-tarczach tutaj masz cały temat.
Klocuszki HAWK są super![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.