Hmm...to jak nie EBC,jak nie DBA to Hawk!
Hmm...to jak nie EBC,jak nie DBA to Hawk!
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
Nie te nie wchodzą w grę.To patent Made in China.
Black Obsidian
Tarcze już są u mnie.Czyli DBA,jak wszystko pójdzie dobrze to w pt.na złocie już bedą w Skyline siedzialy.
Black Obsidian
To przyjedziesz jak dziadekchyba że dotrzesz je wcześniej
![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Nie dotre raczej,czyli będę jechał jak emeryt :-) Lepiej niech zestaw się dobrze ułoży.
Black Obsidian
Moje rozterki hamulcowe zakończone.DBA siedzi w autku i na zlot b.wolno pojadę...
Black Obsidian
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
To jeszcze ostatnie zdjęcie jak to wygląda z tyłu (tak mi się przypomniało):
![]()
Black Obsidian
Tak do wiadomości dla zainteresowanych. Moje klocki z przodu już się skończyły, czekam na nowy komplet. Zrobiłem na nich około 15.000 mil. Zakładam takie same, czyli RedSuff. Na tylnej osi są jeszcze w połowie. A jak to jest u Was z przebiegami?
Black Obsidian