Panie i Panowie ze względu na to ze nie mam czasu za wiele plus tego szkoła mi się zaczyna znowu auto w garażu mi stoi i czas mnie goni bo śniegi zaraz zaczyna się topićchciałbym poinformować, że teraz za wysyłkę jakichkolwiek części liczyć sobie będę $15-20 za fatygę paliwo idzie w gore wiec nie mam ochoty i zamiaru już sponsorować wysyłek
Wysyłam przeważnie firma http://www.polamerusa.com/ jeśli jest coś małego jak np gałka idzie to USPS ale tu jest szansa ze dowala panowie na granicy cło
Aha i proszę już znaleźć dokładny produkt, wysłać najpierw pieniążki na paypal a następnie mogę dokonywać zakupów - zakładanie za kogoś pieniążków a później się ich prosić nie leży mi to za bardzo. Nigdy nie lubiłem i nie lubię pożyczać pieniędzy a następnie o nie się prosić z jakiej racji
Nie będę odpisywał na wiadomości typu "cześć mógłbyś mi wysłać to i to do polski i jaki jest koszt" mamy internet znamy angielski to się sami możemy tego dowiedzieć jaki będzie koszt.

chciałbym poinformować, że teraz za wysyłkę jakichkolwiek części liczyć sobie będę $15-20 za fatygę paliwo idzie w gore wiec nie mam ochoty i zamiaru już sponsorować wysyłek 
Odpowied? z cytatem