a ja się rozchorowałem :/ zatem kamerki na święta w FXie nie będzie![]()
a ja się rozchorowałem :/ zatem kamerki na święta w FXie nie będzie![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Panie i Panowie ze względu na to ze nie mam czasu za wiele plus tego szkoła mi się zaczyna znowu auto w garażu mi stoi i czas mnie goni bo śniegi zaraz zaczyna się topićchciałbym poinformować, że teraz za wysyłkę jakichkolwiek części liczyć sobie będę $15-20 za fatygę paliwo idzie w gore wiec nie mam ochoty i zamiaru już sponsorować wysyłek
Wysyłam przeważnie firma http://www.polamerusa.com/ jeśli jest coś małego jak np gałka idzie to USPS ale tu jest szansa ze dowala panowie na granicy cło
Aha i proszę już znaleźć dokładny produkt, wysłać najpierw pieniążki na paypal a następnie mogę dokonywać zakupów - zakładanie za kogoś pieniążków a później się ich prosić nie leży mi to za bardzo. Nigdy nie lubiłem i nie lubię pożyczać pieniędzy a następnie o nie się prosić z jakiej racji
Nie będę odpisywał na wiadomości typu "cześć mógłbyś mi wysłać to i to do polski i jaki jest koszt" mamy internet znamy angielski to się sami możemy tego dowiedzieć jaki będzie koszt.
Ostatnio edytowane przez sirtrojan ; 19th-January-2011 o 17:41 Powód: poprawiłem ortogafię i kilka innych błendóf :)
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Jakie piękne zasady wysyłki. Pełen profesjonalizm. Toż to regulamin :-P
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
Nie wiedzialem jak inaczej to robic a ludzie zaczynaj kozystac z tego ze jestem chyba za dobry dla nich i nie podoba mi sie ze za kogos musze placic za towar i czekac na pieniazki![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
Popieram Kubcio,już dawno powinieneś był tak zrobić,z jakiej to racji masz załatwiać jakby nie było obcym ludziom cokolwiek za free?.
Jeżeli jakis forumowicz wisi ci kasę to się o nią upomnij,nawet tutaj na forum.
hej.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
nie podpuszczaj Kuby :P
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Może i masz rację,takie sprawy to na PW się załatwia,bez sensu robić zadymę na forum![]()
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
OK w pierwszej kolejnosci Sirek mi wisi kase hahahahahah![]()
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
mówilem zeby go nie podpuszczać :P hehe
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
hehehehe sumy juz nie podam bo sie tu nie zmiesci![]()
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13