zakupiłem przed chwileczką w znajomym Athensowi i Blackowi punkcie gierkę Mafia II w polskiej wersji językowej. Pobawię się chwilę i będzie do pożyczenia![]()
zakupiłem przed chwileczką w znajomym Athensowi i Blackowi punkcie gierkę Mafia II w polskiej wersji językowej. Pobawię się chwilę i będzie do pożyczenia![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Ostatnio edytowane przez sirtrojan ; 21st-January-2011 o 20:25 Powód: postonabijaczom mówimy stanowcze NIE! ;)
Infiniti Skyline 350 GT '06
Black Obsidian
już zadziałałem jak trzeba
co do gierki - jasne że pożyczamdodatkowo dostałem ze sklepiku kartę rabatową i 5 wymiana gratis
![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Kto pogra w CODa ze mna wkoncu ??ja juz ciskam na 21 levelku
![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
To na baczność szeregowy - ja mam 24 lvl
za cholere nie wiem jak cie znaleźć w tym bałaganie. jak sie podłączam to tylko Niemcy albo ruscy. kilka razy italiańce i brytole.
Najlepsi sa ruscy - puszczają ruskie disco i każy musi słuchać![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
Ja tych wszystkich frajerow mutujenie chce ich sluchac
panie stick and stone jest najlepsze
albo Headquarters moj nowy nick tooooo polish_hammer93 wzasadzie szfagra nick ale gram z nim na jego
![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
ale byłby przypał no nie?,na szczęście ja nigdy o niczym nie zapominam i Grześ śmiga w KillzonaNapisa? Athens
.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
tej Mafii to chyba nie bede pożyczał - kozak gierka z niezłym klimatem
- lata 40 mafia.
Grafika taka sobie ale fabuła całkiem przyjemna. Gram 2h i nie jestem znudzony więc mogę polecić.
Szkoda ze robię wagę bo bym sobie browarków nakupował i to dopiero był by fun![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
hehe w mafię skończyłem grać o 5 rano :| a końca nie widać!
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
natomiast ja do 2.30 grzmociłem w Far Cry 2,w sumie musiałem bo brzdąc nie chciał spać.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ