fajny wydech :)
ale jaki¶ trefny model bo ma kierę po prawej :)
swoj± drog± nie na moje newry takie wolne podjeżdżanie na parking piętrowy.
Printable View
fajny wydech :)
ale jaki¶ trefny model bo ma kierę po prawej :)
swoj± drog± nie na moje newry takie wolne podjeżdżanie na parking piętrowy.
Panowie I panie ogladam teraz TVN24 i jestem ciekaw i mam taka nadzieje ze zadne INFINITI w PL nie jest pod woda Marki, Zabki widze ze ostro zalane a wiem ze mamy chlopakow z tamtad dajcie relacje jak jest ;) ze macie sucho !!
nie odzywaj± się - zły znak ;)
Piekne oczy FX .
czerwone to piękne u szczura :)
Oj tak ,jeden salon infiniti w Polsce to mniemanie maja o sobie, chore spoleczenstwo jak ja to mowie wiocha wylazi wtedy jak na wyzszy szczebel sie wskakuje w zyciu a z dziada zrobi sie pan,kiedys donich zadzwonilem i sie pytam z kad wy te ceny bierzecie na te auta,troche sie z nich posmialem ,to w New York jest piec salonow infiniti i nigdy niezauwazylem zeby ktos byl pyszny zadufany w sobie nosil sie wysoko bo pracuje w salonie,wchodze przywitanie piatka czesc w czym pomuc kawka pogaducha ,pelna normalnos,a tam w Polandzie to juz sobie wyobrazam tych medrcow jak musza byc zadufani w sobie, szkoda ze namnie nietrafili bo bym ich na ziemie sprowadzil w trzy sekundy , ale mam nadzieje ze zawitam tam jeszcze kiedys hehehe numer im wytne ubiore sie za bezdomnego i bede udawal ze chce kupic nowe auto zobaczymy jak mnie potraktuja .
Za bezdomnego z zapuszczona broda i smierdzacego takiego sie przebiore a jak ,i niebedziesz tego widzial bo ja to niebede robil dla ciebie,jedynie co mozesz uslyszec otym.W stanach w Texasie w Amarillo taki numer wyciol kiedys milioner wszedl do salonu aut,ubrany byl nielchlujnie i biednie i zostal bardzo nieprzyjemnie potraktowany,wiec na ten gest kupil 10 nowych samochodow Cadilakow i wbil je do polowy w piach przodami w ziemie.Na znak ze nie szata zdobi czlowieka .
Chcialbym dodac ze milioner kupil 10 nowych aut i wbil je w ziemie,na znak ze nie szata zdobi czlowieka.http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Ranch
to jade jutro do wawy;-) hahhaahhhaaaa... dobre,dobre. ale obiecuje wam,ze jak tez bedzie mnie kiedys stac na taki numer to zrobie to wlasnie w Warszawie.
Tak mi sie wydaje ze nie jeden z tego salonu jest zarejestrowany na forum i czyta co piszemy,wiec moze kiedys zrozumieja.
ps. a moze mechanicy w taki tez oto sposob ucza naprawiac sie auta;-0 heehe...